Σκηνοθέτησε την… απαγωγή του για να κάνει «κοπάνα» απ’ τη δουλειά! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Στη σύλληψη ενός 19χρονου νεαρού άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Κούλιτζ της Πολιτείας της Αριζόνα στις ΗΠΑ, καθώς όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην πάει στην εργασία του.

Ο Μπράντον Σόουλ βρέθηκε από την αστυνομία σε μια βιομηχανική περιοχή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, ξαπλωμένος στο πλάι κάτω στο έδαφος, με τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα του.

«Ο κατηγορούμενος ανέφερε σε αξιωματικούς ότι δύο μασκοφόροι τον απήγαγαν, χτύπησαν το κεφάλι του (τον άφησαν αναίσθητο) και τον μετέφεραν με ένα όχημα, πριν τον αφήσουν στην περιοχή που βρέθηκε» ανέφερε η αστυνομία του Κούλιτζ σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

«Διεξήχθη εκτεταμένη έρευνα από τους ντετέκτιβ του Κούλιτζ και ανακαλύφθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν πως η ιστορία του κατασκευάστηκε και δεν σημειώθηκε καμία απαγωγή ή επίθεση» συμπληρώνεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times, ο Σόουλς κατέθεσε στην αστυνομία ότι απήχθη επειδή ο πατέρας του είχε πολλά κρυμμένα χρήματα στην έρημο.

Οι ντετέκτιβ διερεύνησαν την «απαγωγή» για τέσσερις ημέρες, εξετάζοντας τα βίντεο παρακολούθησης και πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ανέφερε ο Σόουλς, αλλά βρήκαν πολλές ασυνέπειες στην ιστορία.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Σόουλς τελικά συνελήφθη για ψευδή αναφορά στις αρχές επιβολής του νόμου, παραδεχόμενος πως η απαγωγή του ήταν απλώς μια προσπάθεια να κάνει κοπάνα από τη δουλειά!

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα