Σκανδαλίδης: Αν δεν υπάρχει κρίσιμος λόγος, δεν μπαίνουμε σε καμία κυβέρνηση

Μοιραστειτε το

Ο Παύλος Χρηστίδης εμφανίστηκε θετικός με το ενδεχόμενο διεξαγωγής ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων του ΚΙΝΑΛ, ενώ διευκρίνισε τι σημαίνει για τον ίδιο προοδευτική διακυβέρνηση. 

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μίλησε για την εσωκομματική διαδικασία, το ενδεχόμενο ντιμπέιτ των υποψηφίων, αλλά και για την προοδευτική διακυβέρνηση.

Ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που «δεν πήγαμε ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με τη ΝΔ» και πρόσθεσε πως το σημαντικό είναι πως πριν από 2,5 χρόνια πάρθηκε ομόφωνα απόφαση για αυτόνομη πορεία.

Ακόμη, σημείωσε ότι η παράταξη είναι και προοδευτική και δημοκρατική και πως «προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, μπορεί να γίνει με εμάς πρωταγωνιστές, με κανέναν άλλο». Ξεκαθάρισε δε πως εάν δεν καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος θα παραμείνει στον χώρο τον οποίο πίστεψε στα μεγάλα και στα μικρά του.

Ο κ. Χρηστίδης, αναφερόμενος στην πλατφόρμα του, μίλησε για τα θέματα της εργασίας όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημία, τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης αλλά και στην ψηφιοποίηση που θα οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας ζωής. Επίσης, είπε ότι στοχεύει στις νεότερες ηλικίες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η υποψηφιότητά του αφορά μόνο ζητήματα της νέας γενιάς.

«Δεν έζησα τον Ανδρέα Παπανδρέου (…) είμαι παιδί της αλλαγής, αλλά έζησα τον Κώστα Σημίτη, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Βαγγέλη Βενιζέλο και φυσικά τη Φώφη Γεννηματά και την προσπάθειά της για την ανάταξη της παράταξης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα σε σούπερ μάρκετ και λιανεμπόριο – Τι ισχύει από σήμερα

Πέραμα: Σήμερα θα παραδοθεί ο τρίτος επιβάτης του οχήματος με τους Ρομά

«Θερμό» επεισόδιο: Θα «αυτοκτονήσει» η Τουρκία; Αν το κάνει, θα τη στείλουμε πίσω στο 19ο αιώνα

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...