Σισέ: «Ό,τι καλύτερο μπορούμε με Μάντσεστερ Σίτι»

Μοιραστειτε το

Η αποστολή του Ολυμπιακού «πέταξε» το πρωί της Δευτέρας για το Μάντσεστερ, όπου το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Παπέ Αμπού Σισέ να δηλώνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το συγκεκριμένο ματς.

Μετά την ήττα από τον Πόρτο η ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει για την υπέρβαση στο «Έτιχαντ» απέναντι στους «πολίτες», που προέρχονται από 2 στα 2 και είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, αλλά και για την πρωτιά του 3ου γκρουπ.

Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, Παπέ Αμπού Σισέ, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του σημαντικού αγώνα στο Έτιχαντ, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Στο επίπεδο αυτό όλα τα ματς είναι δύσκολα, όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όλες αυτές οι ομάδες είναι πολύ σημαντικές και μεγάλες όπως και ο Ολυμπιακός.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...