Σητεία: Γονείς αποφάσισαν να μην στείλουν τα παιδιά τους σχολείο

Μοιραστειτε το

ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Την απόφαση να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο έλαβαν τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο Σφάκας στη Σητεία, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων του ιού στην περιοχή του Παλαίκαστρου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Σφάκας, στη Γενική Συνέλευση της 9ης Ιανουαρίου έλαβε την απόφαση να στηρίξει, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «την επιθυμία τής πλειοψηφίας των μελών του που δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο επειδή φοβούνται για την υγεία και την ασφάλειά τους».

Οι γονείς θέτουν ως επιχείρημα την πρόσφατη διασπορά του κορονοϊού που σημειώθηκε στην περιοχή τους ενώ τονίζουν ότι υπάρχει άγνοια στην περιοχή σχετικά με την πορεία της νόσου, τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα.

Παράλληλα, θέτουν και ζήτημα ασφαλείας των παιδιών λόγω της αποβίβασής των πάνω στην Εθνική Οδό και όχι, όπως καταγγέλλουν, στο χώρο των σχολείων.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φωνές σε Σητεία και Ιεράπετρα να γίνει εξαίρεση για την περιοχή και να μην ανοίξουν τα σχολεία από σήμερα, όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείου Παιδείας.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...