«Σημάδια ζωής» η Μπαρτσελόνα

Μοιραστειτε το

Δείχνει να… ξυπνά η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Κούμαν επιβλήθηκε με 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Καμπ Νου» με ανατροπή και κατάφερε να… σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της LaLiga, μετά το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντό» της (προηγήθηκε το 1-0 επί της Λεβάντε την περασμένη Κυριακή).

Ο συγκεκριμένος αγώνας αφορούσε τη 19η αγωνιστική η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Ιανουαρίου. Ωστόσο, οι δύο ομάδες έπαιξαν νωρίτερα το μεταξύ τους παιχνίδι (όπως έγινε την Τρίτη 15/12 και με το Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-1),καθώς τότε είναι προγραμματισμένο να δώσουν τους αγώνες τους για το Final-4 του ισπανικού Super Cup.

Οι Βάσκοι δικαιολογώντας την εφετινή εξαιρετική πορεία τους και την παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας (έστω και με περισσότερους αγώνες), έβαλαν πολύ μεγάλα… ζόρια στη «Μπάρτσα», παίρνοντας το προβάδισμα στο 27’ με τον Γουίλιαν Ζοσέ.

Στο 31’ ο Ζόρντι Άλμπα έφερε το ματς στα ίσα και στο 43’ ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους «μπλαουγκράνα» που κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τέλους το προβάδισμά τους…

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...