Σε live streaming ο Πινόκιο από το Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Με τον «Πινόκιο», μια παράσταση μαριονέτας για όλη την οικογένεια από το Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση», συνεχίζονται σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 19:00, οι live streaming προβολές από την επίσημη ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου.

Ο Τζεπέτο, ένας άνθρωπος μόνος στη ζωή, μην έχοντας την τύχη να αποκτήσει ένα δικό του παιδί, φτιάχνει μια ξύλινη μαριονέτα για να του κρατά συντροφιά. Θέλοντας να τον κάνει χαρούμενο, μια καλή νεράιδα δίνει ζωή στην ξύλινη κούκλα. Με έκπληξη και με χαρά μεγάλη, ο Τζεπέτο βαφτίζει το …παιδί του, Πινόκιο! Ο μικρός Πινόκιο είναι ένα παιδί με δίψα για να γνωρίσει τη ζωή, αλλά και με μεγάλη αφέλεια στους κινδύνους που κρύβονται.

Χειροποίητες μαριονέτες, φανταστικά κοστούμια, πλούσια σκηνικά, άφθονο γέλιο και πολλά κρυφά και φανερά μηνύματα σε μία παράσταση μαριονέτας για μικρούς και μεγαλύτερους θεατές από το Θέατρο Μαριονέτας «Γκότση»!

Στην παράσταση ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών Θανάση Τσαλταμπάση (Πινόκιο), Σόλωνα Τσούνη (γρύλος), Νικήτα Αναστασόπουλου (Τζεπέτο), Μαρίλιας Νομικού, Παναγιώτας Μωυσιάδου, Άγγελου Σταυρόπουλου και Θανάση Γκότση.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα