Σε υβριδική μορφή θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE 2021

Μοιραστειτε το

Από 12 μέχρι 16 Απριλίου 2021 θα ανοίξει τις πύλες της η HANNOVER MESSE, η μεγαλύτερη Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση, την οποία διοργανώνει για 74η φορά ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Λόγω της πανδημικής κρίσης, η διοργάνωση του 2021 θα είναι υβριδική, οπότε οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους για τη βιομηχανική τεχνολογία είτε αναλογικά, είτε ψηφιακά, είτε και με τις δύο μορφές.

«Η βιομηχανία χρειάζεται εμπορικές εκθέσεις. Οι τελευταίοι μήνες άλλωστε το έδειξαν. Οι βιομηχανικές εταιρείες αναζητούν οργανωμένους χώρους για να παρουσιάσουν τις καινοτομίες, να επεκτείνουν το δίκτυο επαφών τους, να συζητήσουν προκλήσεις οικονομικής πολιτικής και να κερδίσουν πελάτες”, αναφέρει ο Δρ. Jochen Köckler, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Deutsche Messe AG και προσθέτει ότι “η HANNOVER MESSE 2021 το προσφέρει. Με το συνδυασμό αναλογικών και ψηφιακών υπηρεσιών και τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας εκθετών και επισκεπτών, η κορυφαία παγκόσμια εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία θα λειτουργήσει και το 2021 ως κεντρική πλατφόρμα καινοτομίας και προσανατολισμού στην εποχή του βιομηχανικού μετασχηματισμού». 

Η HANNOVER MESSE παρέχει σε όλους τους εκθέτες το πακέτο που τους ταιριάζει καλύτερα, από ένα αναλογικό έκθεμα ή έναν υβριδικό συνδυασμό έως μια καθαρά εικονική παρουσία. Ο εκθέτης αποφασίζει πώς θέλει να συμμετάσχει κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Για εκθέτες και επισκέπτες που δεν μπορούν να ταξιδέψουν, η HANNOVER MESSE προσφέρει νέες επιλογές στον ψηφιακό χώρο. Ειδικότερα, τα διαδικτυακά στούντιο ροής και οι υβριδικές μορφές συνδυάζουν τη φυσική αίθουσα έκθεσης με τον εικονικό χώρο. “Εκτός από την τεχνογνωσία μας στο να διοργανώνουμε εμπορικές εκθέσεις, έχουμε επίσης ψηφιακή τεχνογνωσία, την οποία επιδείξαμε φέτος με την HANNOVER MESSE Digital Days”, δήλωσε ο Δρ. Köckler.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 019, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.hannovermesse.de.  

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...