Σε συναγερμό ο Δήμος Μουζακίου για την αντιμετώπιση των καταστροφών από τον «Ιανό» – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία που έχουν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής, δύο νεκρούς, αιφνιδίασαν τους επιστήμονες οι οποίοι παρακολουθούσαν την πορεία της κακοκαιρίας «Ιανός», ο οποίος σφυροκοπούσε με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους το νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο.

Ο Δήμος Μουζακίου επλήγη σοβαρά από την κακοκαιρία και οι τοπικές Αρχές προσπαθούν να συντονίσουν τις ενέργειές τους και να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της πόλης, Φάνης Στάθης ενημέρωσε πως όσοι πολίτες επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα και  αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγης, να απευθυνθούν στον κατά τόπο αρμόδιο πρόεδρο τους.

Παράλληλα επεσήμανε πως υπάρχουν ήδη διαθέσιμοι χώροι στη Μαθητική Εστία Μουζακίου και στο Mouzaki Palace. Επίσης, κατόπιν επικοινωνίας του με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου αποφασίστηκε πως αν παρουσιαστεί επείγουσα ανάγκη θα διαθέσουν κλίνες στα ξενοδοχεία των Τρικάλων.

Όσο για το Κέντρο Υγείας Μουζακίου, τμήμα του οποίου παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, οι υπηρεσίες του μεταφέρθηκαν στη Μαθητική Εστία Μουζακίου.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα