Σε ομηρία “αλληλέγγυων συμμοριών” τα Πανεπιστήμια- Διαπόμπευσαν τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Οι «αλληλέγγυοι» στις καταλήψεις πανεπιστημίων  εισέβαλαν την Πέμπτη στο γραφείο του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Σοκάρει η διαπόμπευση που υπέστη ο πρύτανης, που εκτός από θύμα βίας υποχρεώθηκε σε πρωτοφανή εξευτελισμό και διασυρμό.

Η  φωτογραφία που δημοσιοποίησαν οι «νταβατζήδες» των πανεπιστημίων, οι κουκουλοφόροι γνωστοί – άγνωστοι,  δείχνει  τον πρύτανη περικυκλωμένο από τους καταληψίες να του περνούν στον λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις»
Ειρωνεύονται με απίστευτη κυνικότητα και ωμότητα τον κ. Μπουραντώνη, λέγοντας πως «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

«Ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ’ εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων», έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι κόκκινοι φασίστες.

Πέρα της διαπόμπευσης τα  χορηγούμενα «παλικάρια» της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, που απολαμβάνουν ασυλίας, κατέστρεψαν τα γραφεία και τον εξοπλισμό τους ,προκαλώντας ζημιές χιλιάδων ευρώ. Τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν οι φορολογούμενοι,  ο άνεργος, ο εργάτης και ο μικρομεσαίος.

Η ανυπαρξία του κράτους είναι εκκωφαντική. Απειλείται η ακεραιότητα των πανεπιστημιακών αλλά και των φοιτητών και τα Υπουργεία Παιδείας και Προστασίας του Πολίτης, αρμενίζουν και κυνηγούν πολίτες που κρατάνε ελληνικές σημαίες στις εθνικές επετείους.

Το ποτήρι ξεχείλισε. Οι εικόνες του πρύτανη, σαν να  είναι κάποιος τετυμπόυς της δεκαετίας του 70 που τον διαπομπεύουν, εκθέτουν διεθνώς τη χώρα αλλά επίσης προσβάλουν την ελληνική κοινωνία και την πολιτισμική της διαδρομή.

Αντιγράφοντας τους ΝΑΖΙ

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα