Σε καραντίνα 350 εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ μετά από 40 κρούσματα κορωνοϊού | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί επιτέλους το αφήγημα της κυβέρνησης ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς…

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Γιώργος Σκόδρας, μίλησε στο voria.gr, σχολιάζοντας το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει στον οργανισμό αφού η διασπορά του κορωνοϊού στο προσωπικό βγάζει εκτός υπηρεσίας και εκείνους που ήρθαν σε επαφή μαζί τους.

Τα συνολικά κρούσματα έως τώρα φτάνουν τα 40 στα 700 τέστ ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από άλλα 250: «Το μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι περίπου 350 άτομα βρίσκονται εκτός εργασίας σε καραντίνα. Οι μισοί απ’ αυτούς επειδή θεωρούνται επαφές διαγνωσμένων κρουσμάτων και άλλοι τόσοι βρίσκονται με άδεια ειδικού σκοπού καθώς ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες», αναφέρει ο κ. Σκόδρας.

Επιπλέον, ο ΟΑΣΘ αναγκάστηκε να κλείσει 25 εκδοτήρια σε διάφορα σημεία της πόλης αφού ο υπάλληλος ο οποίος συγκεντρώνει τις εισπράξεις από τα εκδοτήρια διαγνώστηκε θετικός:«Την επόμενη μέρα, Τετάρτη, λειτουργήσαμε μόνον εννέα εκδοτήρια, όμως και ο δεύτερος υπάλληλος που πήγε να μαζέψει τις εισπράξεις βρέθηκε κι αυτός θετικός κι έτσι χθες αναγκαστήκαμε να κρατήσουμε κλειστά όλα τα εκδοτήρια», αναφέρει ο κ. Σκόδρας.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα