Σε καραντίνα λόγω επαφής με κρούσμα κορωνοϊού ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ | newsbreak

Μοιραστειτε το

Ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους ήρθε σε επαφή με πρόσωπο το οποίο έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό και ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καραντίνα για τις επόμενες ημέρες.

Ο «ντόκτορ Τέντρος» όπως αποκαλείται για ευκολία, διαβεβαίωσε πως αισθάνεται καλά και δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

«Έχω αναγνωριστεί ως επαφή κάποιου που είναι θετικός για το COVID19. Είμαι καλά και χωρίς συμπτώματα, αλλά θα μπω σε αυτο-απομόνωση τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΠΟΥ πρωτόκολλα και θα εργάζομαι από το σπίτι. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να συμμορφωνόμαστε όλοι με τις οδηγίες για την υγεία. Έτσι θα σπάσουμε τις αλυσίδες μετάδοσης COVID19, θα καταστείλουμε τον ιό και θα προστατεύσουμε τα συστήματα υγείας. Οι συνάδελφοί μου του ΠΟΥ και εγώ θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους συνεργάτες μας για αλληλεγγύη για να σώσουμε ζωές και να προστατεύσουμε τους ευάλωτους. Μαζί!», ανέφερε σε ανάρτησή του o Αιθίοπας.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ιωάννα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα