Σε ελεύθερη πτώση ο Παναθηναϊκός

Μοιραστειτε το

Η «κατηφόρα» του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα συνεχίζεται…

Στο τρίτο τους ματς στη Super League οι «πράσινοι» ηττήθαην με 0-1 από τον Άρη στο ΟΑΚΑ και πλέον μετρούν δύο ήττες και μία ισοπαλία (με ΑΕΛ), σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που πέτυχαν την 3η τους νίκη σε 4 ματς και φιγουράρουν με 10 βαθμούς στην κορυφή.

Ο ‘Αρης εμφανίστηκε πολύ πιο συγκροτημένος στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν σαφώς πιο απειλητικός στις αντεπιθέσεις του, μολονότι οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας.

Στο 18′ ο Μαντσίνι έχασε σπουδαία ευκαιρία πλασάροντας πάνω από τα δοκάρια, αν και βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, όμως επτά λεπτά αργότερα δεν… συγχώρεσε τη νέα αδράνεια στο κέντρο άμυνας των «πράσινων» και μετά την ασίστ του Ματίγια, πέρασε και τον Διούδη κι «έγραψε» το 1-0 για τον ‘Αρη.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη μία ευκαιρία στο 35′ σε σουτ του Γκάμα που έβγαλε στη γωνία του ο Διούδης, με τον Παναθηναϊκό να χάνει την καλύτερη ευκαιρία του στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε σουτ του Βέλεθ (από κόρνερ του Αϊτόρ), ο Δεληζήσης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ‘Αρης έδωσε όλο το… γήπεδο στον Παναθηναϊκό και «τακτοποιήθηκε» ακόμη περισσότερο στα μετόπισθεν. Οι «πράσινοι» άρχισαν να πιέζουν, όμως «σπατάλησαν» όλες τις ευκαιρίες τους. 

Στο 67′ ο Αϊτόρ… κατάφερε από τα δύο μέτρα να στείλει τη μπάλα άουτ σε γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 78′ το σουτ του Μακέντα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον ‘Αρη στην εστία του, όμως όλες οι φάσεις που δημιούργησαν οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης, σταμάτησαν πάνω στο «τείχος» των «κιτρινόμαυρων», που πανηγύρισαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού μετά από 13 χρόνια.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...