Σε απόγνωση μητέρα στη Σταμάτα: «Καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Βυθισμένη στο σκοτάδι και την παγωνιά παραμένουν κάτοικοι της Σταμάτας για πέμπτη ημέρα!

Ξεχασμένοι στο έλεος τους, κάτοικοι περιοχών του Διονύσου, του Αγίου Στεφάνου και της Σταμάτας καταγγέλλουν αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος από την Κυριακή έως την Δευτέρα, όταν τελικά η παροχή διεκόπη οριστικά.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μια μητέρα που έφερε πρόσφατα στον κόσμο το παιδί της, περιγράφει την αγωνιώδη προσπάθεια της να ζεστάνει το παγωμένο σπίτι της, ενώ όπως δήλωσε η απουσία του Δήμου είναι ηχηρή : «Είμαστε ακόμα χωρίς ρεύμα, ο δήμος είναι ανύπαρκτος, καίμε κρεβάτια και καρέκλες για να ζεσταθούμε. Ρίξαμε καρέκλες, σπάσαμε ένα κρεβάτι» δήλωσε με απόγνωση.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δει κανένα συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, παρά μόνο εκχιονιστικά μηχανήματα που άνοιξαν κάποιου δρόμους και ευχαριστεί τους γείτονές της που έδειξαν αλληλεγγύη: «Έρχονται γείτονες με κάποιο γκαζάκι για να μαγειρέψουμε. Ευτυχώς υπάρχει αλληλεγγύη» δήλωσε απελπισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι χωρίς ρεύμα παραμένουν οι περιοχές Εκάλη, Διόνυσος, Αγ.Στέφανος, Δροσιά, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, και Νέα Ερυθραία.

(Φωτό Αρχείου: Eurokinissi)

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα