Σήμα για «σκληρό ροκ» έδωσε ο Τσίπρας

Μοιραστειτε το

Μήνυμα προς τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν σκληρούς τόνους στην καθημερινή αντιπαράθεση τους με τα κυβερνητικά στελέχη και τις παραφυάδες τους στον δρόμο προς τις εκλογές, έστειλε με τη χθεσινή του συνέντευξη στον κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την επιλογή και μόνο του Μέσου Ενημέρωσης στο οποίο επέλεξε να μιλήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν προφανές ότι ήθελε να απευθυνθεί στο σκληρό κομματικό πυρήνα.

Σε εκείνους, δηλαδή, που δίνουν τη μάχη της καθημερινότητας από τη Βουλή, μέχρι τα συνδικάτα. Ακόμα και στα καφενεία των χωριών και των πόλεων. Η επιλογή του ήταν να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα «γαλάζια» σκάνδαλα με τη διασπάθιση του δημόσιου πλούτου, τις υποκλοπές και τους πλειστηριασμούς.

Σε θέματα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για τους πολίτες, αλλά και που παράλληλα είναι αυτό που λαϊκά θα λέγαμε «πιασάρικα» και φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση. «Έχουμε μια εφόρμηση στον δημόσιο πλούτο που αντίστοιχη δεν έχει υπάρξει, πιστεύω, όσα χρόνια παρακολουθούμε τα πολιτικά πράγματα, ακριβώς διότι αυτή η κυβέρνηση είχε την αίσθηση ότι παίζει σε άδειο γήπεδο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τις αποκαλύψεις για τη δραστηριότητα του πρώην «γαλάζιου» βουλευτή και νυν ανεξάρτητου, Ανδρέα Πάτση, αλλά και άλλων προσώπων που σχετίζονται με την «αυλή» του Μεγάρου Μαξίμου, δύσκολα κάποιος νεοδημοκράτης θα προσπαθήσει να τους υπερασπιστεί.

Ήθελε, όμως, να δώσει και το πολιτικό στίγμα των επόμενων μηνών και στους αριστερούς ακροατές που μπορεί να μην έχουν κατασταλάξει ως προς το τι θα ψηφίσουν, ακούν όμως τον σταθμό διότι δεν αντέχουν τη «μονοφωνία» που επικρατεί στα ιδιωτικά και δημόσια ραδιόφωνα.

Να τους καλέσει, επί της ουσίας, να στηρίξουν την προσπάθεια του για να βγάλει τη χώρα από το τέλμα και τον «βούρκο» που την έχει οδηγήσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εκτός από τα παραπάνω θέματα, ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές ότι ο ίδιος και το κόμμα του έχουν σε πρώτο πλάνο τα προβλήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των νοικοκυριών. Και κυρίως την ακρίβεια, την οποία για ακόμα μια φορά «φόρτωσε» στις πλάτες του πρωθυπουργού.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...