Σάλο προκάλεσε το βίντεο του γιατρού που ισχυρίζεται ότι οι στρέιτ άντρες που πηγαίνουν με άντρες δεν είναι γκέι (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Συγκεκριμένα ο δρ Τζο Κορτ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok, ένα βίντεο όπου αναλύει την επαγγελματική του άποψη, προκαλώντας αντιδράσεις στους χρήστες της εν λόγω πλατφόρμας.

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σεξ με άλλους άνδρες δεν σημαίνει ότι είναι κατ’ ανάγκην γκέι. Είναι απλά κάτι που κάνουν οι άνδρες» τονίζει στο βίντεο ο δρ Κορτ και εξηγεί: «οι άνδρες γενικά έχουν αντικειμενοποιήσει το σεξ, το κάνουν απλά για την πράξη αυτή καθ’ αυτή».

«Όταν στρέιτ άνδρες κάνουν σεξ με άνδρες, παραμένουν στρέιτ, η ετεροσεξουαλικότητά τους δεν διαγράφεται. Το ίδιο συμβαίνει και όταν ένας γκέι άνδρας κάνει σεξ με μία γυναίκα» συνεχίζει ο Δρ Κορτ και τελειώνοντας το βίντεό του καταλήγει: «η σεξουαλικότητα είναι ρευστή».

Το βίντεο του σεξοθεραπευτή προκάλεσε πλήθος σχολίων, με τους περισσότερους να φέρνουν αντιρρήσεις πάνω στο θέμα.

«Αστειεύεσαι έτσι; Κάνεις πλάκα!» γράφει κάποιος χρήστης, ενώ ένα άλλος σημειώνει ότι «οι στρέιτ άνδρες δεν το κάνουν αυτό».

«Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι λες» σχολίασε κάποιος άλλος.

Δεν έλειψαν όμως και αυτοί που συμφώνησαν με τα λεγόμενα του δρ Κορτ. «Αυτό συμβαίνει από την αρχή του κόσμου. Οι άνθρωποι πρέπει να το ψάξουν», σχολίασε κάποιος χρήστης.

@drjoekort

Males can be #fluid and flexible #men #heterosexual #bisexual #gay #heteroflexible #homoflexible #lgbt #lgbttiktok

♬ bee – Burbank

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα