Σάλος και σούσουρο για τον «Μαρκήσιο ντε Σαντ» της ΝΔ! Σύζυγος πασίγνωστου γυναικολόγου τον κατηγορεί ότι την απατούσε με ασθενείς του! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σούσουρο έχει ξεσπάσει στα νότια προάστια μετά την αποκάλυψη για τις σαδομαζοχιστικές ορέξεις ενός πασίγνωστου γυναικολόγου που απασχολείται σε μεγάλο θεραπευτήριο και δέχεται καθημερινά πολλές γυναίκες ασθενείς, ενώ είναι δημοτικός σύμβουλος σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Αττικής! Kαι μέσα σε όλα αυτά λύνει και δένει και σε Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας! Μάλιστα, για να ικανοποιεί τα βίτσια του, ο γιατρός φέρεται ότι απατούσε τη σύζυγό του ακόμα και την ημέρα που αυτή είχε πάθει αποκόλληση!

Η γυναίκα έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε εντελώς συμπτωματικά τις ερωτικές περιπέτειες του συζύγου της μόλις άνοιξε το τάμπλετ (το οποίο χρησιμοποιούσαν απο κοινού) για να δει το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο και αποκαλύφθηκαν τα αρρωστημένα γούστα του! Εκπληκτη διαπίστωσε πως ο πατέρας του παιδιού της είχε εγγραφεί σε τρεις διαδικτυακούς τόπους ερωτικών γνωριμιών και συνευρέσεων και μάλιστα χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο που παραπέμπει σε… ψυχιατρικό φάρμακο!

Ταραγμένη η γυναίκα, άρχισε να ψάχνει ακόμα περισσότερο την ηλεκτρονική αλληλογραφία και δεν άργησε να ανακαλύψει και άλλα ίχνη της κρυφής δραστηριότητας του γιατρού. Μεταξύ άλλων, εντόπισε 20 φωτογραφίες με μια μαία, με την οποία ο σύζυγός της διατηρούσε στο παρελθόν ερωτικό δεσμό, και τέσσερα ερωτικά βιβλία στην αγγλική γλώσσα, τα οποία είχε κατεβάσει από άλλον ηλεκτρονικό υπολογιστή από το 2010 ως το 2015 και απευθύνονταν σε άτομα με σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις, περιγράφοντας με ανατριχιαστικό τρόπο βασανισμούς, βιασμούς και εκβιασμούς μεσήλικων γυναικών από ανήλικους δράστες! Κερασάκι στην τούρτα στα ευρήματα που ανακάλυψε η σύζυγός του όταν έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι τους ήταν ένα χειρόγραφο δοκίμιο που εντόπισε κρυμμένο σε ένα συρτάρι γραφείου και εξιστορούσε τον βιασμό μιας 45χρονης φουρνάρισσας από δύο ανήλικους Αλβανούς! Σύμφωνα με τη -εν διαστάσει σήμερα- σύζυγό του, ο γραφικός χαρακτήρας ήταν του γυναικολόγου.

Σεξ και στο ιατρείο

Όπως διαπίστωσε με οργή και αηδία η απατημένη σύζυγος, μόλις 14 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους ο γιατρός έλαβε μήνυμα από ένα από τα sites γνωριμιών, με την προτροπή να συνδεθεί και να έρθει σε επικοινωνία με νέα μέλη του site, ενώ σε ένα άλλο e-mail λάμβανε ευχές από ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση μόλις… έξι λεπτών με τα πόδια από το μαιευτήριο με το οποίο συνεργάζεται!

Οι αποκαλύψεις δεν τελείωσαν εκεί, καθώς από πλήθος κλήσεις και μηνύματα σε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο γιατρός προέκυψε ότι, ενώ ήταν παντρεμένος, διατηρούσε επαφές με οκτώ γυναίκες, μεταξύ των οποίων και μία χορεύτρια oriental! Το θράσος του ήταν τέτοιο, που αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου με μία από αυτές, ενώ η σύζυγός του ήταν άρρωστη έπειτα από αποκόλληση και, ενώ εκείνη ήταν στο κρεβάτι αναρρώνοντας, αυτός έστελνε μηνύματα κανονίζοντας ραντεβού για… καφέ!

Μάλιστα, κάποιες από τις οκτώ γυναίκες με τις οποίες αντάλλασσε μηνύματα ερωτικού περιεχομένου ήταν ασθενείς του, κατά παράβαση της ιατρικής δεοντολογίας! Ωστόσο, ο γυναικολόγος έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια τον όρκο του Ιπποκράτη, καθώς μία από αυτές τον προέτρεπε σε ένα από τα μηνύματα να συνευρεθούν στο ιατρείο του! Πάντως, ο ίδιος φαίνεται πως απέφευγε τις συναντήσεις σε ημέρα που είχε ιατρείο, γιατί «γίνεται χάλια και θέλει καθάρισμα», όπως φέρεται ότι απάντησε!

Ειδικά για γυναικολόγους και ψυχιάτρους απαγορεύεται να συνάπτουν ερωτικές σχέσεις με ασθενείς τους, λόγω της εύλογης εξάρτησης που δημιουργείται στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους… Για τον λόγο αυτόν, άλλωστε, εφόσον καταγγελθεί, η εκμετάλλευση της εμπιστοσύνης του ασθενούς προς τον γιατρό αποτελεί και λόγο διαγραφής από τους ιατρικούς συλλόγους και απαγόρευσης άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος. Ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας, όπως ψηφίστηκε με το νόμο 3418/2005, αναφέρει σχετικά: «Ο ιατρός δεν πρέπει να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη του ασθενή, να χρησιμοποιεί τη θέση του για τη σύναψη ανάρμοστων προσωπικών σχέσεων με τους ασθενείς».

Έκατσε στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά και «έφαγε» 18 μήνες φυλάκιση

Η υπόθεση του… ευυπόληπτου γιατρού με τις σαδομαζοχιστικές τάσεις που απατούσε τη σύζυγό του έφτασε την περασμένη εβδομάδα στα έδρανα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, όπου ήρθαν στο φως τα «έργα και οι ημέρες» του!

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ήρθαν στο φως «καυτές» αποκαλύψεις για την εγγραφή του σε site γνωριμιών και ακραίου ερωτικού περιεχομένου, η λήψη βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο, η κατοχή τεσσάρων βιβλίων με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο σε ηλεκτρονική μορφή και η συγγραφή από μέρους του τού δοκιμίου με θέμα τον βιασμό της μεσήλικης γυναίκας από δύο ανηλίκους. Ωστόσο, στην απολογία του ο κατηγορούμενος γυναικολόγος αρνήθηκε οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση σχέση με τα ευρήματα και ισχυρίστηκε πως κατασκευάστηκαν και ότι δεν είναι δικά του. Ακόμη, υποστήριξε ότι το χειρόγραφο δοκίμιο με τον βιασμό είναι πλαστό και κατηγόρησε ως πλαστογράφο την πρώην σύζυγό του.

«Πρόκειται για χαλκευμένα στοιχεία, τα οποία το δικαστήριό σας οφείλει να μη λάβει υπόψη» ανέφερε και αποκάλυψε ότι έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της πρώην συζύγου του. Ομως το δικαστήριο είχε άλλη άποψη, καθώς δέχτηκε ότι τα στοιχεία είχαν πράγματι ανευρεθεί από την πρώην σύζυγό του αποθηκευμένα στον κοινό τους ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν είχαν κατασκευαστεί ή αλλοιωθεί κατά περιεχόμενο από αυτήν και ότι το χειρόγραφο δοκίμιο είχε συνταχθεί από τον ίδιο τον κατηγορούμενο. Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σκοπός του γυναικολόγου ήταν να προκαλέσει τη δίωξη της πρώην συζύγου του για την πράξη της πλαστογραφίας με χρήση κατ’ εξακολούθηση.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους για τις πράξεις της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης και συνολική ποινή φυλάκιση 18 μηνών, η εκτέλεση της οποίας αναστέλλεται για τρία έτη. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ασκήσει έφεση, ωστόσο το επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες και άλλες πτυχές της αντιδικίας του με την πρώην σύζυγό του, που τον κατηγορεί ότι τον απάτησε ακόμα και με πελάτισσές του, ενώ θα γίνει λόγος και για τις διαδικτυακές σαδομαζοχιστικές ορέξεις του.

Πηγή: Espresso

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα