Ρόδος: Επιστρέφει στο «σκαμνί» ο παιδόφιλος Βρετανός νεκροθάφτης που είχε ασελγήσει στο άψυχο κορμάκι 9χρονου κοριτσιού! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Οι ανατριχιαστικές, όσο και αρρωστημένες δραστηριότητες ενός Βρετανού παιδόφιλου και… νεκρόφιλου, ο οποίος είχε προκαλέσει σοκ στις Καλυθιές Ρόδου, όπου εργαζόταν για ένα διάστημα ως νεκροθάφτης, θα αναβιώσουν στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, όπου θα καθίσει ξανά στο εδώλιο για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Το ανθρωπόμορφο τέρας κατηγορείται για τους βιασμούς της ανήλικης κόρης του και της κόρης της φίλης του, καθώς και για την ασέλγεια στο άψυχο κορμάκι ενός νεκρού 9χρονου κοριτσιού!

Ο 65χρονος από το Νιουκάστλ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη 11 ετών και χρηματική ποινή ύψους 100.000 ευρώ. Οι κατηγορίες που τον βάρυναν ήταν της προμήθειας και της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση και της απόκτησης επαφής και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου νεότερου των 15 ετών. Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2012, όταν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών διαβιβάστηκε ένα σήμα της Ιnterpol από τη Μεγάλη Βρετανία.

Τότε ένας άγνωστος ισχυριζόταν με αναρτήσεις του στο διαδίκτυο ότι στο παρελθόν είχε ασελγήσει σε δύο ανήλικες -εκ των οποίων η μία ήταν κόρη του!- αλλά και ότι βρισκόταν στη Ρόδο και φωτογράφιζε γυμνά παιδιά στην παραλία! Είχε αναφέρει, επίσης, σε συνομιλίες του μέσω διαδικτύου ότι είχε εγκαταλείψει την Αγγλία, διότι είχε εντοπιστεί να κακοποιεί την 7χρονη κόρη της πρώην φίλης του.

Αμέσως έγιναν έρευνες για να εντοπιστεί γρήγορα το ηλεκτρονικό «ίχνος» του 65χρονου και τον Ιανουάριο του 2013 έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος στο σπίτι του από αστυνομικούς, που κατάσχεσαν ένα λάπτοπ, δύο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους και έναν ψηφιακό. Από την έρευνα στα κατασχεθέντα αντικείμενα που ολοκληρώθηκε το 2015, προέκυψε ότι υπήρχαν σε αυτά 64 αρχεία εικόνας με πορνογραφία ανηλίκων και 33 αρχεία εικόνας με ημίγυμνους ανηλίκους, καθώς και ότι ο 65χρονος είχε επισκεφτεί τους επίμαχους λογαριασμούς στο facebook.

Σημειώνεται ότι σε δύο λογαριασμούς στο Yahoo! Μessenger βρέθηκαν μηνύματα στα οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, την επιθυμία του να συνευρίσκεται ερωτικά με ανήλικα, ενώ δήλωνε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τρία παιδιά, ηλικίας 7, 5 και 3 ετών! Εκείνο που προκάλεσε την απόλυτη φρίκη, όμως, ήταν η ομολογία του ότι είχε ασελγήσει στο νεκρό σώμα ενός 9χρονου κοριτσιού στο διάστημα που εργαζόταν ως νεκροθάφτης!

Να αυνανιστεί μπροστά τους

Επίσης, στον λογαριασμό του στο Yahoo! Μessenger είχε λάβει εφτά αρχεία εικόνας, τέσσερα εκ των οποίων αποτελούν υλικό παιδικής πορνογραφίας και τρία απεικονίζουν ημίγυμνα παιδιά. Αργότερα προέκυψε ότι είχε λογαριασμό με συνθηματικά ονόματα στο Skype και ζητούσε από γονείς να εμφανίσουν τα παιδιά τους σε ζωντανή συνομιλία για να αυνανιστεί μπροστά τους!

Στην απολογία του ενώπιον του δικαστηρίου ο Βρετανός αρνήθηκε ότι έχει αποπλανήσει ανηλίκους και ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει επειδή… σοκαρίστηκε από τη δίωξη που του ασκήθηκε, καθώς όσα έλεγε ήταν προϊόντα της φαντασίας του!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα