Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο Καρά Τεπέ μετά την κακοκαιρία

Μοιραστειτε το

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr. Σε εξέλιξη είναι εργασίες στον καταυλισμό των μεταναστών στο Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη. Το tweet του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη

Εργασίες πραγματοποιούνται στο Κέντρο Υποδοχής του Καρά Τεπέ, στη Μυτιλήνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης διαβεβαίωσε με tweet πως οι εργασίες στο Καρά Τεπέ, προχωρούν κανονικά ενώ σημείωσε ότι προτεραιότητα του υπουργείου παραμένει η δημιουργία νέας κλειστής ελεγχόμενης δομής στη Μυτιλήνη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες φωτογραφίες από τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών όπως τις κατέγραψε ο φακός του Newsbomb.gr:

Το tweet του Νότη Μηταράκη

«Αντιμετωπίσαμε με ταχύτητα τα προβλήματα που δημιούργησε η ισχυρή βροχόπτωση. Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών προχωρούν, όπως και τα έργα για την προστασία της δομής εν όψει χειμώνα. Προτεραιότητα μας η δημιουργία νέας κλειστής ελεγχόμενης δομής στη Λέσβο», ανέφερε ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης σε ανάρτησή του στο twitter.

Υπενθυμίζεται πως το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια καταστράφηκε ολοσχερώς από φωτιές στις 9 Σεπτεμβρίου αναγκάζοντας περίπου 12.000 ανθρώπους να μείνουν άστεγοι.

Οι ελληνικές αρχές και συγκεκριμένα και το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, κινητοποίησαν άμεσα τον κρατικό μηχανισμό προκειμένου να δημιουργηθεί άμεσα μιας δομή με καταλύματα έκτακτης ανάγκης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Στο «κόκκινο» η Αττική – Αυτά είναι τα νέα πιο σκληρά μέτρα που έρχονται

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από Έλληνες – «Αρπάζουν τις περιουσίες μας»

Χειμάρρα: Σοβαρές καταγγελίες από μέλη της ελληνικής εθνικής μειονότητας...

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του αστυνομικού που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδερφό του

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» στον 25χρονο αστυνομικό ο...

Κακοκαιρία Ιανός: Εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Κεφαλονιά – Θάφτηκαν σπίτια και αυτοκίνητα

Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πολλά...