«Ρίχτερ» στο Διαφάνι! Η Δρόσω αποκαλύπτει ότι είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου | newsbreak

Μοιραστειτε το

Σεισμός πολλών Ρίχτερ στο Διαφάνι μετά τον γάμο της Λενιώς, σύμφωνα με νέο spoiler! Μπορεί τα στέφανα της Ελένης και του Λάμπρου να έδωσαν λίγη χαρά στις «Άγριες μέλισσες», όμως η κατάσταση βγαίνει ξανά εκτός ελέγχου.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα κανονίζουν να φύγουν για το Παρίσι μαζί με τον μικρό Σέργιο για να ησυχάσουν από όλους και απ’ όλα και ζητούν τη βοήθεια της Ζορζέτ! Οι δυο τους λένε στον Σέργιο να μην πει πουθενά και σε κανέναν ότι θα πάνε στη Γαλλία, όμως εκείνος τα ξεφουρνίζει όλα στη θεία Δρόσω και γίνεται το έλα να δεις!

Η Δρόσω, μόλις μαθαίνει ότι ο Σέργιος θα πάει στο Παρίσι, επισκέπτεται δικηγόρο, στέλνει εξώδικο στον Νικηφόρο και στην Ασημίνα, και αποφασίζει να προχωρήσει και σε ασφαλιστικά μέτρα καθώς εκείνη είναι η μάνα του παιδιού.

Δίπλα της ο Κωνσταντής

Είναι αποφασισμένη να σύρει την αδελφή της στα δικαστήρια, έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντή, ο οποίος θα τα βάλει με την ίδια του την οικογένεια, προκειμένου να δει την αγαπημένη του ευτυχισμένη.

Η Δρόσω, απελπισμένη, εμφανίζεται στο καφενείο του χωριού και ακολουθώντας την τακτική του Κωνσταντή, που έκανε γνωστό τον έρωτά τους σε όλους, θα φωνάξει μπροστά στους θαμώνες πως είναι η μητέρα του μικρού Σέργιου. Εξοργισμένη ταυτόχρονα θα θελήσει να μάθουν όλοι πόσο υποφέρει εξαιτίας της Ασημίνας. Θα μιλήσει ανοιχτά για την προδοσία της και θα πει πως κακώς κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο, αλλά δεν θα έπρεπε το παιδί της να το κρατήσει η Ασημίνα, αφού δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Φυσικά θα αποκαλύψει ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η Μυρσίνη με τα φοβερά σχέδιά της.

Ολοι οι κάτοικοι θα μείνουν άφωνοι, με την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους! Η Δρόσω θα διχάσει όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους στο χωριό, καθώς θα ζητήσει από τον Φανούρη και τη Ρίζω να τη βοηθήσουν στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογικής μητέρας του παιδιού. Εκείνοι όμως είναι διστακτικοί. Ενας ακόμη άγριος πόλεμος μόλις έχει αρχίσει.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα