Ρέππας και Παπαθανασίου φέρνουν στην τηλεόραση την πετυχημένη θεατρική παράσταση «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Με ένα έργο που έσπασε τα θεατρικά ταμεία, τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα», θα επιστρέψουν στην τηλεόραση οι Ρέππας – Παπαθανασίου! Εγγυημένο γέλιο μέχρι δακρύων, με Ελληνες και Αλβανούς συμπέθερους, σε μια μίνι σειρά την οποία… πολιορκούν τα ιδιωτικά κανάλια.

Το συγγραφικό δίδυμο Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου ετοιμάζεται να μεταφέρει μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις του στην τηλεόραση και αυτό έχει φέρει χαρά στους ηθοποιούς και στον καλλιτεχνικό κλάδο, αφού αυτόματα μεταφράζεται σε νέες θέσεις εργασίας μέσα στην πανδημία.

Οι δημιουργοί εν μέσω καραντίνας είχαν πάρει την απόφαση, έπειτα από χρόνια απουσίας τους από την τηλεόραση, να γράψουν μια αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι μοδίστρες» και πρωταγωνίστριες τις δημοφιλείς ηθοποιούς Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Λεκάκη.

Η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή για να βγει στον… αέρα από αρκετά κανάλια, καθώς είχε πολλά επεισόδια, αλλά και υψηλό κόστος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συγγραφείς αποφάσισαν να μεταφέρουν την κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» στο μαγικό γυαλί και αυτό έκανε κλικ στην τηλεοπτική αγορά.

Η παράσταση αυτή παρουσιαζόταν για πολλά χρόνια σε κεντρικά αθηναϊκά θέατρα, με διάφορες διανομές, και ήταν sold out. Οι Έλληνες επαρχιώτες συμπέθεροι δίνουν ρεσιτάλ υποκρισίας, ξιπασιάς και πονηριάς μπροστά στον αλλοδαπό μέλλοντα γαμπρό τους και στην οικογένειά του με σπαρταριστές ατάκες.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: magda

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα