Ρένα Δούρου: «Η Νάνσι Πελόζι έχει… guts»! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Έχει… guts η Νάνσι Πελόζι, σύμφωνα με τη Ρένα Δούρου. «The lady has guts – η κυρία με το… τσαγανό». Έτσι χαρακτηρίζει η πρώην περιφερειάρχης την περίφημη Νάνσι Πελόζι, η οποία ζήτησε ξεκάθαρα την απομάκρυνση του Ντόναλντ Τραμπ ύστερα από ό,τι συνέβη στο Καπιτώλιο.

«Είχα την τύχη να συναντήσω την ξεχωριστή πολιτικό, τη Νάνσι Πελόζι, στην καθιερωμένη εκδήλωση του Αμερικανού προέδρου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στις 17 Απριλίου του 2015, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Ο Λευκός Οίκος είχε βάλει τα γιορτινά του, όπως και η Νάνσι Πελόζι, επικεφαλής τότε της μειοψηφίας των Δημοκρατικών στη Βουλή, που μοίραζε χαμόγελα, ατάκες αλλά και τα γνωστά της “καρφιά”» λέει η Ρένα Δούρου για τη Νάνσυ με τα guts!

«Μια πολιτικός πραγματικά “με τσαγανό” και αποφασιστικότητα στα δύσκολα, που συγκρούστηκε από την πρώτη στιγμή με τον Τραμπ. Κάτι που αποδεικνύεται και από την τωρινή της στάση. Είπε καθαρά ότι… οι επικίνδυνες πράξεις του προέδρου επιβάλλουν την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του. Αναμένουμε την αντίδραση του αντιπροέδρου όσο το δυνατόν συντομότερα και τη θετική του απάντηση στο κατά πόσον ο ίδιος και η κυβέρνηση θα τιμήσουν τον όρκο τους στο Σύνταγμα και τους Αμερικανούς» συμπλήρωσε η Ρένα Δούρου, δημοσιοποιώντας και μια φωτογραφία τους λιγάκι βιαστική, που τραβήχτηκε στον Λευκό Οίκο το 2015.

Είχα την τύχη να συναντήσω τη ξεχωριστή πολιτικό, τη Νάνσι Πελόζι στην καθιερωμένη εκδήλωση του αμερικανού προέδρου για…

Posted by Rena Dourou on Friday, January 8, 2021

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα