Ρέθυμνο: Νεκρός στο σπίτι του ασθενής με κορονοϊό – 39 νέα κρούσματα στην Κρήτη

Μοιραστειτε το

Στο σπίτι του στο Ρουσοσπίτι Ρεθύμνου βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου ένας άνδρας 61 ετών που λίγες μέρες νωρίτερα είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα,  ωστόσο του είχε γίνει σύσταση να μείνει στο σπίτι του καθώς εμφάνιζε ήπια συμπτώματα του κορονοϊού. 

Ο 61χρονος είχε τεθεί σε καραντίνα από την περασμένη Τρίτη, οπότε και διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και παρέμενε σπίτι του σύμφωνα με τις συστάσεις των γιατρών. Συγγενής του άτυχου άνδρα που τον αναζήτησε στο σπίτι του τις τελευταίες ώρες ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ λίγη ώρα αργότερα το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή. 

Για την μεταφορά της σορού του άνδρα ζητήθηκε η συνδρομή εξειδικευμένου γραφείου τελετών ώστε αυτή να γίνει με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις.  Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διαπιστωθεί αν ο άνδρας πέθανε από κορονοϊό ή από άλλα παθολογικά αίτια. 

Εν τω μεταξύ, από τα 2.311 κρούσματα που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το Σάββατο, τα 39 εντοπίστηκαν στην Κρήτη και συγκεκριμένα 19 στο Ηράκλειο, 15 στα Χανιά, 4 στο Λασίθι και 1 στο Ρέθυμνο.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...