Πόλο: Θρίαμβος της Βουλιαγμένης στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα

Μοιραστειτε το

Μετά τον Ολυμπιακό, η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε και του Απόλλωνα Σμύρνης στο δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της Α1 πόλο ανδρών με 10-6 κι εξακολουθεί να διατηρεί το απόλυτο μετά από 5 αγώνες.

Το ματς στον Λαιμό είχε στιγμές μεγάλης έντασης και πολλά νεύρα, με την ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν να παίρνει τη μεγάλη νίκη και να συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας το απόλυτο, με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Για την «αμφίβια ταξιαρχία» η σημερινή (31/10) ήταν η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Εύκολη επικράτηση για τον Ολυμπιακό, καθώς νίκησε με 17-5 τον Πανιώνιο στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά “Π. Καπαγέρωφ”. Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν την τέταρτη σερί νίκη τους, με τον Πανιώνιο να προβάλει αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο που ολοκληρώθηκε με 3-2.

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 κατηγορίας των ανδρών. Η ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου επικράτησε με 10-8 του ΝΟ Χανίων, στην τυπική έδρα της, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Τη φανταστική πορεία του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών συνεχίζει απτόητος ο ΓΣ Περιστερίου που κέρδισε 11-7 τη Γλυφάδα και επιβεβαιώνει τους ειδικούς που ισχυρίζονται ότι βρίσκεται πλέον σε υψηλό επίπεδο και θα διεκδικήσει όχι μόνο την παραμονή, αλλά και κάτι παραπάνω στον φετινό μαραθώνιο.


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Βουλιαγμένη-Απόλλων Σμύρνης  10-6
Ολυμπιακός-Πανιώνιος               17-5
Περιστέρι-Γλυφάδα                    11-7
Χίος-Εθνικός                              11-8
ΑΕΚ-Χανιά                                10-8
Παλ. Φάληρο-Υδραϊκός             14-15
ΟΥΚ Βόλου-ΠΑΟΚ                αναβλήθηκε

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...