Πόλο: Ήττα στις λεπτομέρειες για Ολυμπιακό από τη Γιουγκ

Μοιραστειτε το

Ο Ολυμπιακός ήταν ανταγωνιστικός αλλά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της κροατικής Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στην Ιταλία στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, που είχαν ξεκινήσει τη διοργάνωση με δυο νίκες (6-4 την Ορτίτζια, 13-9 την Σπαντάου) ηττήθηκαν με 8-9 και επιστρέφουν στον Πειραιά με δύο καθοριστικές για την πρόκριση στο φάιναλ-8 νίκες και μια επίσης καθοριστική ήττα, για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά και προηγήθηκε με 5-2 στο πρώτο ημίχρονο. Οι Κροάτες αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο τρίτο οκτάλεπτο όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μια «νεκρή» περίοδο (0-3).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο η εξέλιξη ήταν συγκλονιστική. Οι Κροάτες πήραν προβάδισμα με 6-5 και 7-6, οι Έλληνες ισοφάρισαν ισάριθμες φορές, αλλά η Γιουγκ προηγήθηκε με 9-7 στην συνέχεια. Ο Καπότσης μείωσε σε 8-9 στα 18΄΄ πριν την λήξη, αλλά ήταν αργά για την ισοφάριση.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: ​Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης, Γεννιδουνιάς 2, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Πόλεμος: Τι θα συνέβαινε αν η Ρωσία δολοφονούσε τον Ζελένσκι

«Μια δολοφονία δεν άλλαξε ποτέ την ιστορία του κόσμου»,...