Πως αντέδρασε ο Γκλέτσος για την απαγόρευση αγιασμού των υδάτων | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η σχέση του Απόστολου Γκλέτσου με την εκκλησία είναι γνωστή, όπως γνωστό είναι ότι κάθε χρόνο στα Θεοφάνια, έπεφτε για να πιάσει τον Σταυρό. Γι’ αυτό και δεν άφησε ασυγκίνητο η φετινή απαγόρευση αγιασμού των υδάτων.

Έγραψε λοιπόν σε ανάρτησή του στα social media για τις κλειστές εκκλησίες την ημέρα των Θεοφανίων:

η αναγκη επικοινωνιας πολλων ανθρωπων . με τον Θεο. με τον κλασσικο και πατροπαραδοτο τροπο ειναι γι αυτους ειδος πρωτης αναγκης , οπως το ψωμι……

Posted by Απόστολος Γκλέτσος on Monday, January 4, 2021

Για αυτό του το σχόλιο μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» εξηγώντας:

«Αυτό είναι ένα δεδομένο στην ελληνική κοινωνία και όποιος το διαχειρίζεται πολιτικά πρέπει να προσέχει. Πρέπει να γίνει ένας διάλογος και όχι στο παραπέντε να αλλάζουν αποφάσεις» ανέφερε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στην ερώτηση αν διαφωνεί με την απόφαση της κυβέρνησης να μείνουν κλειστές οι εκκλησίες είπε: «Δεν διαφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ με την απόφαση της κυβέρνησης να αλλάζει στο παραπέντε αυτά που συμφωνεί. Έκανε μια αλλαγή την τελευταία στιγμή και μόλις η εκκλησία είπε ότι δεν κάνει πίσω, πήρε πίσω την απόφασή της. Θεωρώ ότι η ηγεσία της Εκκλησίας και γενικά το ράσο στάθηκε σωστά στο θέμα της πανδημίας και βοήθησε πολύ και βοηθά και γι’ αυτό έχουμε καλές επιδόσεις σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας».

Πηγή
Author: Δήμητρα Μ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα