«Πυρετός» στο Open για το «Βινύλιο» | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μπορεί ο καλλιτεχνικός χώρος και η τηλεόραση να συγκλονίζονται από το τσουνάμι των αποκαλύψεων για βιασμούς και σεξουαλικές κακοποιήσεις, με ηθοποιούς και σκηνοθέτες να εμπλέκονται σε σοκαριστικές υποθέσεις, όμως η ζωή στα κανάλια συνεχίζεται, με τη δεύτερη τηλεοπτική σεζόν για το 2021 να είναι προ των πυλών!

Με μενού realities, ψυχαγωγικές εκπομπές και talent shows, οι σταθμοί μπαίνουν και πάλι στα… χαρακώματα προκειμένου να βγουν νικητές στη μάχη της τηλεθέασης και των διαφημιστικών εσόδων!

Πιο κοντά από όλες τις πρεμιέρες βρίσκεται το «Your Face Sounds Familiar» στον ANT1. Το ανανεωμένο «YFSF», που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό (με μέλη της παραγωγής να νοσούν), θα κάνει τελικά πρεμιέρα την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου.

Το σόου των μιμήσεων και των μεταμορφώσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου έχει αρχίσει ήδη τις ετοιμασίες, ενώ αυτή τη φορά οι διαγωνιζόμενοι έρχονται από… τα παλιά και μάλιστα είναι οι καλύτεροι όλων!

Το «All Star YFSF» θα έχει στην κριτική επιτροπή τούς Μιχάλη Ρέππα, Τάκη Ζαχαράτο, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια, ενώ στη λίστα των διαγωνιζομένων βρίσκονται οι Θανάσης Αλευράς, Κρατερός Κατσούλης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Δόξας, Μπέττυ Μαγγίρα, Ματθίλδη Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Τάνια Μπρεάζου, Ιαν Στρατής, που είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγες μέρες όμως απομένουν και για το «House of Fame», το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, στον Σκάι. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο talent show, με μία κριτική επιτροπή που έχει άποψη για το ελληνικό πεντάγραμμο και μία παρουσιάστρια… σκέτη φωτιά!

Τέσσερις προσωπικότητες λοιπόν της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας αναλαμβάνουν έναν ρόλο διαφορετικό. Οι Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος (o Mr Panik Records) και Φοίβος θα καθίσουν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, ενώ στον ρόλο της παρουσιάστριας θα δούμε την Ελένη Φουρέιρα.

Στα lives του show οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν μπροστά στους κριτές τα τραγούδια που έχουν ετοιμάσει, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα-έκπληξη. Κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίζουν για το μέλλον των φοιτητών στην κορυφαία μουσική ακαδημία.

Μία εκπομπή διαφορετική, με τίτλο «Η φωτογραφία της ζωής μου», ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 αρχές Μαρτίου. Το κανάλι του Αμαρουσίου στοχεύει σε ένα project αρκετά πρωτότυπο και συγκινητικό. Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο φωτογράφος Αλέξανδρος Μαραγκός χτίζουν ξανά το παρελθόν μιας αγαπημένης ανάμνησης μέσα από φωτογραφίες.

Οι συμμετέχοντες της εκπομπής θα μιλούν για την ιστορία που κρύβεται πίσω από τις φωτογραφίες τους με φιλικά, συγγενικά ή γνωστά τους πρόσωπα. Η παρουσιάστρια και ο φωτογράφος θα ζωντανεύουν ξανά τις στιγμές αυτές, μέσα από ένα «κλικ» στο σήμερα, στην ίδια τοποθεσία μεν, αλλαγμένοι δε.

Με την άνοιξη (τον Μάρτιο) θα εισβάλει στον ΑΝΤ1 και η «Φάρμα»! Δεκαεννέα χρόνια μετά, το αγροτικό reality που σχολιάστηκε όσο κανένα επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση. Οι διαγωνιζόμενοι αυτή τη φορά θα είναι celebrities και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να συμβιώσουν, αλλά και να επιβιώσουν με τα απαραίτητα στην ύπαιθρο. Το σπίτι τους θα βρίσκεται σε μία φάρμα στη Μαλακάσα. Οι παίκτες θα πρέπει να δημιουργούν μόνοι τους την τροφή, να φροντίζουν για το νερό, τη φωτιά, το φως, τα ζώα και τα φυτά τους.

Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ μέχρι στιγμής έχουν κλείσει οι Μαρία Μιχαλοπούλου, Γιώργος Χειμωνέτος, Θανάσης Πάτρας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ιωάννης Αθανασόπουλος, Στράτος Τζώρτζογλου, Κώστας Γκρέκας, Ειρήνη Κολιδά, Τζούλια Νόβα.

Πολύ σύντομα θα δούμε στις οθόνες όμως και το «Battle of Couples» (Η μάχη των ζευγαριών) στον Alpha, με την πρεμιέρα του να γίνεται στις αρχές του επόμενου μήνα. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια στο ίδιο σπίτι θα έρθουν αντιμέτωπα όχι μόνο με τις σκληρές δοκιμασίες του παιχνιδιού, αλλά και με τις δοκιμασίες που θα δεχτούν στις σχέσεις τους. Θα είναι η αγάπη τους αρκετά δυνατή ώστε να ξεπεράσει τα εμπόδια;

Παρουσιαστής θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος, που εξαργυρώνει έτσι την παρουσία του στο «Bachelor», το οποίο πάντως είχε συγκεντρώσει ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια! Φιλίες, έρωτες, πάθη, ανταγωνισμός, αλλά και ζήλιες θα βρεθούν στο επίκεντρο και η ίντριγκα θα πάει σύννεφο για χάρη της τηλεθέασης!

«Βροχή» από σίριαλ

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν είναι, χωρίς αμφιβολία, και η ελληνική μυθοπλασία. Ακόμη και η νέα σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά» τα σπάει σε τηλεθέαση.

Ο αριθμός, όμως, των σίριαλ που έριξαν φέτος τα τηλεοπτικά κανάλια στη μάχη της απογευματινής και βραδινής τους ζώνης ήταν σαφώς πολύ μεγαλύτερος.

Η ΕΡΤ λοιπόν ετοιμάζεται δυναμικά και για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν με τη νέα σειρά «Ζακέτα να πάρεις». Οι μαμάδες πρωταγωνίστριες θα είναι οι Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη. Η υπόθεση θα εστιάζει στην υπέροχη σχέση, αν και κάποιες φορές καταπιεστική, μητέρας και γιου.

Τρεις γυναίκες τόσο διαφορετικές, αλλά τόσο ίδιες, θα περιγράφουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο την καθημερινότητα που βιώνει η Ελληνίδα μάνα σήμερα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντώνης Αγγελόπουλος, ενώ το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα. Το πρώτο επεισόδιο ετοιμάζεται να προβληθεί στα μέσα Μαρτίου. Στη σειρά θα παίζουν επίσης οι Μιχάλης Τιτόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Γαβρέλας.

Η πιο ισχυρή ίσως επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία είναι αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ήδη γράφει την καινούργια του σειρά έξι χρόνια μετά την «Εθνική Ελλάδος». Μάλιστα, δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένος.
Στη φάση που βρίσκεται δεν έχει δώσει τα χέρια με κάποιο κανάλι. Δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να κάνει ραντεβού, αν και η κρατική τηλεόραση προηγείται… Ο Γιώργος συνεργάζεται ούτως ή άλλως φέτος με την ΕΡΤ, αφού σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε άκρως δημιουργική φάση βρίσκεται και ένα αγαπημένο συγγραφικό τηλεοπτικό δίδυμο, ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά, οι οποίοι γράφουν μία σειρά που θα σπάσει το κοντέρ της τηλεθέασης. Προχωρούν λοιπόν στο γράψιμο παράλληλα με τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» και μιλούν με τον ΑΝΤ1 για τα νέα τους σχέδια, αλλά και με άλλα κανάλια.

Η Βικτόρια Χίσλοπ συνεχίζει με αμείωτο τέμπο να στελεχώνει τη νέα της σειρά στην ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ» με κεντρικό πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου -που είδαμε πέρυσι στις «Άγριες μέλισσες» ως Σέργιο Σεβαστό- για να αρχίσει τα γυρίσματα στην Κρήτη. Λόγω πανδημίας και lockdown στον Άγιο Νικόλαο, η σειρά θα αργοπορήσει τελικά να μπει σε δράση και ο σκηνοθέτης να πει το «πάμε»… Ετσι, θα τη δούμε από τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Πυρετός» στο Open για το «Βινύλιο»!

Στην πρίζα όμως έχει μπει και το Open ώστε ο Αντώνης Κανάκης να βγάλει όσο πιο γρήγορα γίνεται το «Βινύλιο»!

Ώρα για «Βινύλιο» στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη λοιπόν και ο γνωστός τηλεοπτικός δημιουργός προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, μια και θέλει να βγάλει σύντομα στον αέρα και πάλι τη μεγάλη του τηλεοπτική αγάπη.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες και παρά τις διάφορες φήμες των ημερών που λένε το αντίθετο, το «Βινύλιο» θα βγει στον αέρα του Open πριν από το τέλος Φεβρουαρίου.

Ο παρουσιαστής, που με το «Ράδιο Αρβύλα» σαρώνει στην τηλεθέαση προκαλώντας πονοκέφαλο σε παρουσιαστές δελτίων ειδήσεων και διευθυντές προγραμμάτων των άλλων καναλιών, προετοιμάζει με ιδιαίτερη φροντίδα την παραγωγή, ώστε να επιστρέψει στις οθόνες μας μία φορά την εβδομάδα, στη γνώριμή του ώρα, γύρω στις 23.30.

Πηγή
Author: Λαμπρίνα Κ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα