Πρώτη ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο στο φετινό πρωτάθλημα

Μοιραστειτε το

Με 1-0 επικράτησε ο Ατρόμητος της ΑΕΚ στο Περιστέρι, σε ματς για την 4η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος στη Super League. 

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα της Ένωσης στη διοργάνωση και ταυτόχρονα η παρθενική νίκη για τον Ατρόμητο. 

Έτσι, η ΑΕΚ, λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη πρόκρισή της στους ομίλους του Europa Leagua, προσγειώθηκε απότομα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ένα ματς όπου όλα πήγαν στραβά για την Ένωση: εκτός από την ήττα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μάνταλος (στο 39′), ενώ τραυματίστηκε ο Γκαρσία μόλις στο 15ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.  

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 24ο λεπτό ο Γούτας, ουσιαστικά στην πρώτη επίθεση του Ατρόμητου στην περιοχή της Ένωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Νάτσος, Κιβρακίδης, Χαρίσης (80΄ Ούμπιδες), Σάλομον (46΄ Μπουσουλάτζιτς), Ενσικουλού, Κωτσόπουλος (82΄ Χριστοδουλόπουλος), Μανούσος (66΄ Γιακουμάκης).

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Τσιντώτας, Παουλίνιο, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (66΄ Κνιτ), Λόπες (90΄+3 Σαμπανάτζοβιτς), Σιμόες (66΄ Ολιβέιρα), Σάκχοφ, Μάνταλος, Γκαρσία (15΄ λ.τρ. Κρίστισιτς), Λιβάγια, Ανσαριφάρντ.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...