Πρώην σύντροφος του διάσημου τενίστα Αλεξάντερ Σβέρεφ τον κατηγορεί για κακοποίηση | newsbreak

Μοιραστειτε το

Δύσκολες ώρες περνάει το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις και πρόσφατος φιναλίστ του US Open, Άλεξ Σβέρεφ, καθώς μία πρώην σύντροφός του τον κατηγορεί ότι επιχείρησε να τη στραγγαλίσει. Οι κατηγορίες αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση μιας άλλης πρώην φιλενάδας του Αλεξάντερ, της Μπρέντα Πατέα, ότι περιμένει το παιδί τους.

Η Όλια Σαρίποβα διατηρούσε πολλά χρόνια σχέση με τον Ζβέρεφ, ωστόσο, το 2019 επέλεξαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Πριν από λίγες ημέρες όμως η ίδια αποκάλυψε Με ένα μακροσκελές κείμενο στη μητρική της γλώσσα, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram ότι έχει πέσει θύμα βίας από ερωτικό της σύντροφο, χωρίς να αναφέρει το όνομα του τενίστα. Στην πορεία όμως, έδωσε συνέντευξη στη ρωσική εφημερίδα Championat, όπου επιβεβαίωσε την ταυτότητά του και δήλωσε διατεθειμένη να υποβληθεί ακόμα και σε ανιχνευτή ψεύδους.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η σωματική κακοποίηση ξεκίνησε ένα χρόνο πριν, στη διάρκεια του περσινού US Open, στη Νέα Υόρκη. Η ίδια είχε πάει μια βόλτα με τη σύντροφο του Ντανίλ Μεντβέντεφ στην αγορά αμερικανικής μεγαλούπολης. Όταν γύρισαν, ο Ζβέρεφ ήταν τόσο εκνευρισμένος που την έκλεισε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ακολούθησαν εφιαλτικές για εκείνη στιγμές.

Εκείνος φέρεται να χτύπησε δυνατά το κεφάλι της στον τοίχο, να αποπειράθηκε να την πνίξει με το μαξιλάρι και να της στραμπούλιξε τα χέρια. «Αυτό δεν ήταν ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο συμβάν. Ήταν πιο τρομακτικό, επειδή κάποια στιγμή μου κόπηκε η ανάσα. Ειλικρινά, εκείνην την περίοδο δεν τη θυμάμαι καλά, γιατί δεν υπήρχε χρώμα στη ζωή, μόνο ομίχλη και αδυναμία κατανόησης. Ήμουν διαφορετικός άνθρωπος, πίστευα στην αγάπη και προσπαθούσα να την κρατήσω. Οι άνθρωποι όμως δεν αλλάζουν, όπως δείχνει ο χρόνος», έγραψε.

Ο Ζβέρεφ από την πλευρά του χαρακτήρισε τις κατηγορίες «αβάσιμες» και δήλωσε ότι με την Σαρίποβα γνωρίζονται από παιδιά και λυπάται που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Οι κατηγορίες της Σαρίποβα δημοσιοποιήθηκαν λίγο αφότου μια άλλη πρώην του, η Μπρέντα Πατέα, είναι έγκυος στο παιδί του.

Με το 27χρονο μοντέλο, ο Γερμανός τενίστας είχε σχέση επί ένα χρόνο. Τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει.«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με τον Άλεξ αυτή τη στιγμή. Το παιδί δεν ήταν «προγραμματισμένο» αλλά θα κάνω τα πάντα για να το μεγαλώσω σε ένα αρμονικό περιβάλλον. Ευτυχώς, είμαι στην θέση να μπορέσω να το μεγαλώσω μόνη μου. Δεν έχω καμία σχέση με τον «Σάσα» αυτή τη στιγμή και αυτό δεν θα αλλάξει μετά την γέννηση του παιδιού. Έχω ήδη αποκλείσει μέσα μου κάθε σενάριο κοινής κηδεμονίας», δήλωσε η Μπρέντα την ώρα που ο σταρ του τένις ισχυριζόταν ότι «παρόλο που η Μπρέντα κι εγώ δεν είμαστε πλέον μαζί, έχουμε μια καλή σχέση και θα αναλάβω την ευθύνη του πατέρα. Μαζί θα φροντίσουμε για την ανατροφή του του παιδιού. Ανυπομονώ πολύ να γίνω μπαμπάς».

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα