Πρώην ρεπόρτερ του Bloomberg τα παράτησε όλα για έναν μεγαλοεπενδυτή και εκείνος την χώρισε όντας στη… φυλακή | newsbreak

Μοιραστειτε το

H αποκάλυψη από ρεπόρτερ του Bloomberg ότι τα παρατάει όλα, χωρίζει την άνδρα της και φεύγει από την δουλειά της για χάρη του έρωτά της με έναν μεγαλοεπενδυτή, ο οποίος βρέθηκε τελικά στη φυλακή για απάτη, θα μπορούσε να γίνει γλυκανάλατο μυθιστόρημα. Ωστόσο, κάτι πήγε λάθος στην συνέχεια αφού μετά την… επική συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό με τον τίτλο «The Journalist and the Pharma Bro», η πρώην ρεπόρτερ του Bloomberg, Κρίστι Σμάιθ, ενημερώθηκε από τον δικηγόρο του αγαπημένου της, Μάρτιν Σκρέλι, που εκτίει  ποινή φυλάκισης επτά ετών, ότι τη χωρίζει!

«Βασικά, με παράτησε διαμέσου των δικηγόρων του» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώην ρεπόρτερ στη «New York Post» την περασμένη Δευτέρα. Στην ουσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση που έστειλε ο Σκρέλι μέσω των δικηγόρων του στο περιοδικό που δημοσιεύτηκε η συνέντευξη της Σμάιθ, στην οποία περιέγραφε ακόμα και το πρώτο τους φιλί στη φυλακή, «ενώ γύρω μύριζε τηγανητό κοτόπουλο». «Ο κύριος Σκρέλι εύχεται στη δεσποινίδα Σμάιθ καλή τύχη στα μελλοντικά της εγχειρήματα» ανέφερε η ανακοίνωση του επενδυτή, που προφανώς δεν ήθελε η προσωπική του ζωή να γίνει ανάγνωσμα.

Η Σμάιθ δήλωσε ότι αυτή η δήλωση είναι πολύ λυπηρή και ότι σκοπεύει να συνεχίσει τη ζωή της, γιατί είναι «χωρίς σεξ εδώ και δύο χρόνια»! Η δημοσιογράφος, που είχε ασχοληθεί με τη σύλληψη του Σκρέλι το 2015, στη συνέντευξή της, η οποία έγινε viral, περιέγραφε πώς μέσα σε εννέα μήνες, αρχίζοντας από τον Ιούλιο του 2018, «παράτησε τη δουλειά της, έφυγε από το διαμέρισμά της και χώρισε» για χάρη του ανθρώπου που αύξησε την τιμή ενός φαρμάκου κατά 5.000% σε μια βραδιά, για να κερδοσκοπήσει. Η σχέση τους προχώρησε με πεταχτά φιλιά στα επισκεπτήρια, ανταλλαγή μέιλ και τηλεφωνημάτων.

Πηγή
Author: Ιωάννα Τ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα