Πρόταση μομφής: Πώς θα διεξαχθεί η συζήτηση στη Βουλή

Μοιραστειτε το

Πρόταση μομφής: Την εκτίμηση ότι η τριήμερη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 20.00 το βράδυ της Κυριακής εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Η τριήμερη συζήτηση ξεκινά αύριο στις 18.00. Θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσει αν γίνεται κατά τις 20.00. Το όριο είναι η δωδεκάτη νυχτερινή. Στις 10.00 το πρωί ξεκινούν οι συνεδριάσεις Σαββάτου και Κυριακής. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσοι βουλευτές θα μιλήσουν» ανέφερε ο κ. Τασούλας και συμπλήρωσε ότι οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων συνηθίζεται να μιλούν τελευταία μέρα με αντίστροφη σειρά.

Οι κατάλογοι των ομιλητών από τις ΚΟ θα δοθούν μέχρι αύριο το μεσημέρι και η συζήτηση θα ξεκινήσει με 2 βουλευτές από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώτος κύκλος ομιλητών θα είναι εξαμελής και οι επόμενοι κύκλοι θα είναι 12μελής και θα περιλαμβάνουν 5 βουλευτές από ΝΔ, 3 από τον ΣΥΡΙΖΑ και έναν από καθένα από τα υπόλοιπα κόμματα.

Σχετικά με την επίθεση από χάκερς που δέχτηκε η Βουλή και αμέσως μόλις έγινε αντιληπτή διακόπηκε η λειτουργία του web mail των χρηστών για την προστασία τους και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εποπτικές αρχές, ο κ. Τασούλας σημείωσε πως δέχθηκαν επίθεση περίπου 2.000 email. Από τις μέχρι σήμερα πληροφορίες φαίνεται πως η ηλεκτρονική επίθεση προέρχεται από τη Βουλγαρία και πρόκειται για κάποιος αλγόριθμο που ρίχνει χιλιάδες password στο λεπτό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Τσίπρας κατέθεσε τώρα την πρόταση μομφής

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...