Πρόκριση με «γλυκιά» ήττα

Μοιραστειτε το

Η ΑΕΚ απειλήθηκε με αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, παρά το 4-2 επί του Βόλου στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, αλλά έμεινε «όρθια» και τελικά παρά την ήττα της με 1-0 στη ρεβάνς από τους Θεσσαλούς, ήταν αυτή που προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Μετά τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, η Ένωση έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε στην τετράδα της διοργάνωσης «δια πυρός και σιδήρου». 

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο αποφασισμένοι και σαφώς είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από την αντίπαλό τους.

Η ομάδα του Χιμένεθ έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, ωστόσο, μέχρι το 36ο λεπτό δεν είχε συμβεί κάτι το αξιόλογο. Τότε, όμως, ο κακός υπολογισμός του Τσιντώτα είχε ως αποτέλεσμα να υποπέσει σε πέναλτι πάνω στον Σωτήρη Νίνη.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δουβίκας που άνοιξε το σκορ και έφερε το Βόλο ακριβώς στο σημείο που ήθελε, έχοντας αρκετό χρόνο μπροστά του για να πετύχει το γκολ της πρόκρισης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε στο ματς το νεαρό Χριστόπουλο στη θέση του Μάνταλου, λίγο πριν τη συμπλήρωση 60 λεπτών στην αναμέτρηση. Σ΄εκείνο το χρονικό σημείο χάθηκε και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν από λάθη των παικτών του Βόλου η μπάλα στρώθηκε άψογα στον Ανσαριφάρντ, όμως ο Κλέιμαν πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.

Οσο ο χρόνος κυλούσε η αγωνία μεγάλωνε. Με το σκορ στο 1-0 όλα ήταν ρευστά, με τον Βόλο να αναζητεί το δεύτερο τέρμα και την ΑΕΚ να ψάχνει μια καλή αντεπίθεση για να ισοφαρίσει.

Μέχρι το φινάλε οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ σε επίπεδο… πρόκρισης και να αποφύγει ένα «ηλεκτροσόκ» το οποίο θα την οδηγούσε σε βαθύ τέλμα. 

Στα απίστευτα κι όμως αληθινά, η αποβολή του Χασίμ Χνιντ που μπήκε προς το τέλος του παιχνιδιού, πήρε μέσα σε δέκα λεπτά δύο κίτρινες κάρτες και πήρε το δρόμο προς τ΄ αποδυτήρια!

 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...