Πρόεδρος Περιπτερούχων: «Τα παιδιά κάνουν το κουμάντο τους με σκληρά ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα» (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ σε περίπτερα από τις 12 το βράδυ έως τις 5 πρωί, μίλησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Ελλάδος, Θεόδωρος Μάλλιος.

Ο κ. Μάλλιος, τόνισε ότι οι νέοι φροντίζουν να κάνουν το κουμάντο τους είτε καταναλώνοντας από νωρίς μεγάλες ποσότητες σκληρού αλκοολ είτε αγοράζοντας από νωρίς τα μπίρες και ουίσκι για αργότερα: «Τα παιδιά κάνουν τα κουμάντα τους. Τα βλέπεις με τελάρα μπίρες και ποτά για να φτιάχνονται νωρίτερα. Το κακό ξεκινά από τις οκτώ, τις εννιά», ανέφερε ο Πρόεδρος Περιπτερούχων.

Μάλιστα, ο Μάλλιος θέλει να τονίσει ότι τα νέα παιδιά καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων, κάτι που πρέπει επιτέλους να σταματήσει: «Έρχονται έτοιμα φτιαγμένα με τελάρα μπίρες, με ουίσκι. Πιο σκληρά γιατί τώρα τον νέο δύο μπίρες πού να τον πιάσουν», ανέφερε.

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα