Πρωτιά στο Ντέμπρετσεν για την Εθνική

Μοιραστειτε το

Πρώτη και καλύτερη αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα πόλο στους αγώνες των προκριματικών του World League για την Ευρωπαϊκή ζώνη, που έγιναν στο ο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας.

Η «γαλανόλευκη» παίζοντας χωρίς άγχος, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς της διοργάνωσης, επιβλήθηκε στον τελικό 12-7 του Μαυροβουνίου και κατέλαβε την πρώτη θέση, μία σημαντική «ένεση» αυτοπεποίθησης ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά του Φεβρουαρίου στο Ρότερνταμ.

Από το ξεκίνημα του ματς το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου πήρε το προβάδισμα χάρις σε δύο γκολ του Κολόμβου και στη δεύτερη περίοδο, με εξαιρετική αμυντική λειτουργία και πολυφωνία στην επίθεση, «έτρεξε» ένα σερί 3-0 με τέρματα των Αργυρόπουλου, Καπότση και Φουντούλη και ξέφυγε 7-3 στο ημίχρονο.

Οι διεθνείς συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, ανέβασαν τη διαφορά στα έξι γκολ (9-3). φτάνοντας άνετα στη νίκηη.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο το τυπικά γηπεδούχο Μαυροβούνιο): 2-3, 1-4, 3-4, 1-1

Οι συνθέσεις:
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Βλάντιμιρ Γκοϊκοβιτς): Λάζοβιτς, Ντρ. Μπργκούλιαν, Ράντοβιτς, Πέτκοβιτς 1, Πόπαντιτς, Πέρκοβιτς 1, Βίντοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ίβοβιτς 3, Σπάιτς, Μάτκοβιτς 1, Μπανίσεβιτς, Κάντιτς
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης 2, Κολόμβος 2, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

**Στον «μικρό» τελικό του τουρνουά, η Ιταλία επικράτησε 9-8 της Ισπανίας και εξασφάλισε το τελευταίο εισιτήριο για την τελική φάση του World League.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...