Πρωταθλήτρια χειμώνα η Μπάγερν με ρεκόρ Λεβαντόφσκι

Μοιραστειτε το

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι «έγραψε ιστορία» στην Bundesliga, πετυχαίνοντας το 21ο προσωπικό του τέρμα στη δύσκολη νίκη της Μπάγερν με 2-1 επί της Φράιμπουργκ στο Μόναχο.

Ο Πολωνός φορ άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και «έσπασε» ένα ρεκόρ 50 και πλέον ετών, καθώς ξεπέρασε τα 20 γκολ που είχε πετύχει ο Γκερτ Μίλερ στον πρώτο γύρο της περιόδου 1968-69, έχοντας μάλιστα ακόμη ένα παιχνίδι να δώσει πριν το πρωτάθλημα φτάσει στα… μισά του δρόμου.

Παρά το γρήγορο γκολ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν δυσκολεύτηκε από τη μαχητική Φράιμπουργκ, που ισοφάρισε στο 62΄ με τον Πέτερσεν.

Ο Τόμας Μίλερ έδωσε τη λύση στο 74΄ για τους Βαυαρούς, που εξασφάλισαν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα, ξεφεύγοντας τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Λειψία.

Όσα γκολ έβαλε ο Λούκα Γιόβιτς στον ενάμιση χρόνο παραμονής του στη Μαδρίτη, τόσα πέτυχε απόψε, σε 30 λεπτά συμμετοχής, στην επιστροφή του στην ομάδα όπου «έφτιαξε» τη φήμη του.

Ο Σέρβος επιθετικός φόρεσε ξανά τη φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία είχε σημειώσει 36 τέρματα σε δύο σεζόν (2017-19), και απέδειξε ότι δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του.

Ο Γιόβιτς μπήκε αλλαγή στο 62ο λεπτό και με δύο γκολ (όσα πέτυχε συνολικά με τη φανέλα της Ρεάλ) χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 3-1 ( 28΄ Αντρέ Σίλβα, 72΄, 90+1΄ Γιόβιτς – 29΄ Χοπ ) επί της Σάλκε, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...