Προκαλεί ο Τσίπρας: Ήθελε κλειστές εκκλησίες σήμερα, αυτός που μάζεψε χιλιάδες στο Εφετείο – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Προκαλεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας μη σεβόμενος για μια ακόμη φορά το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη εκατομμύρια ελλήνων πολιτών και κάνοντας φτηνή αντιπολίτευση ζητά εξηγήσεις γιατί δεν σφραγίστηκαν σήμερα οι Εκκλησίες και τελέστηκαν Θείες Λειτουργίες.

Προκαλεί με πρόσχημα τα υγειονομικά πρωτόκολλα , αυτός που κινητοποίησε χιλιάδες πολίτες έξω από το Εφετείο Αθηνών, σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που ακολούθησε η έξαρση της πανδημίας, μόνο και μόνο για να παίξει το κομματικό του παιχνίδι. Προκαλεί αυτός που την ημέρα του Πολυτεχνείου έγραψε στα παλιά του παπούτσια τις απαγορεύσεις και μάζεψε δήθεν συμβολικά μερικές δεκάδες συντρόφους για να αποδόσει τιμή, λες και οι Πιστοί δεν έχουν ούτε πίστη, ούτε τιμή.

Στο ζήτημα που προέκυψε με το άνοιγμα των εκκλησιών για τα Θεοφάνεια αναφέρθηκε  με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο  Αλέξης Τσιπρας κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «η διαχείριση ακόμη και των περιοριστικών μέτρων που ανακοινώνει, εξελίσσεται σε θέατρο του παραλόγου».

Ακολούθως αναφέρει: «Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων.Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα. Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω; Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί. Προχθές μας είπαν κλειστές οι εκκλησίες τα Φώτα, σε αντίθεση με Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά, υπό τον φόβο συνωστισμού και αύξησης των κρουσμάτων. Η ιεραρχία διαφώνησε, αγνόησε τα μέτρα και σήμερα οι εκκλησίες άνοιξαν, όπως και τα Χριστούγεννα».

Ο κ. Τσίπρας ρωτά: «Η κυβέρνηση όμως γιατί πανηγυρίζει ότι δεν έκανε βήμα πίσω;» και καταλήγει: «Τελικά εκτός από τραγικοί αποδεικνύονται συνάμα και κωμικοί».

Τραγική η κυβέρνηση με τις εμμονές της απέναντι στην Εκκλησία, προκλητικός λόγω ιδεολογίας και ο αρχιτέκτονας των Πρεσπών. Στοχοποιημένη η Ορθοδοξία αντιμετωπίζεται σαν ξένο σώμα. Αριστεροί παλεύουν να την αποκαθηλώσουν, στηρίζοντας ευθέως την ισλαμική επέλαση και κυβερνητικοί εγκλωβισμένοι σε αθειστικούς κύκλους , προσπαθούν να την εκθέσουν στα μάτια των πολιτών.

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα