Προκαλεί ο Μπα-ρουφάκης: “Θα πάω Πολυτεχνείο ελάτε να με χτυπήσετε” – OTA VOICE

Μοιραστειτε το

Θα είμαστε εκεί και σας προκαλώ να μας χτυπήσετε», είπε προκλητικά σε ομιλία του στη Βουλή ο εκκεντρικός πρόεδρος της ΜΕΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης σε μια επίδειξη πολιτικού τσαρλατανισμού.

Ο πρόεδρος του ΜεΡΑ25 μιλώντας στην Βουλή για την εξέλιξη της πανδημίας υποστήριξε ότι θα παραδώσει μαθήματα «υπεύθυνης ανυπακοής» στο λαό, καθώς όπως είπε μπορεί να διαμαρτυρηθεί φορώντας μάσκες. Γράφοντας στα πανάκριβα παπούτσια του το υγειονομικό πρωτόκολλο, την απαγόρευση συγκεντρώσεων λόγω του lockdown και θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία σε μια οριακή επιδημιολογική στιγμή , δίνει μια ακόμη επικοινωνιακή παράσταση πολιτικαντισμού παριστάνοντας των Τσε Γκεβάρα των Burberrys.

Θα καταθέσουμε στεφάνι αλλά απαιτούμε να ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα να κάνουμε πορεία. Θα είμαστε εκεί και σας προκαλώ να μας χτυπήσετε. Θα είμαστε με τις μάσκες μας και τις αποστάσεις μας λίγα μέλη από την κοινοβουλευτική ομάδα και την νομαρχιακή», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής. 

Σας προκαλώ λοιπόν να πείτε στον Χρυσοχοϊδη να μας χτυπήσει. Το ακροδεξιό σας DNA δεν μπορείτε να το αποβάλλετε. Να μας χτυπήσετε λοιπόν όπως μας χτυπήσατε έξω από το εφετείο. Εμείς δείχνουμε στο λαό και σε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν τι σημαίνει υπεύθυνη ανυπακοή», συνέχισε το επαναστατικό παραλήρημα, προτού καβαλήσει την μηχανή του και κατευθυνθεί σε κάποιο πανάκριβο εστιατόριο να δοκιμάσει ταρτάρ σολωμου με λάδι τρούφας. 

Μιλάμε για τον τεράστιο πολιτικό που στο σεισμό των 6,7 Ρίχτερ έγραψε » η σκέψη μας είναι απέναντι στη Σμύρνη στα τουρκικά παράλια και όπου αλλού ....» , γράφοντας στα μεταξένια εσώρουχα του τη Σάμο.

Θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της κυβέρνησης που υποτίθεται ότι έχει απαγορεύσει για λόγους δημόσιας υγείας την διοργάνωση της πορείας του Πολυτεχνείου, όπως έπραξε και με τις παρελάσεις κατά την Επέτειο του ΟΧΙ. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα οι νόμοι ή θα επαναληφθεί το θεατρικό του Εφετείου Αθηνών που ήταν μια από τις εστίες αναζωπύρωσης των κρουσμάτων στην χώρα μας;

Θα κινηθεί αντίστοιχα όπως σε άλλες περιπτώσεις η εισαγγελία; Θα απαγορεύσουν οι αστυνομικές δυνάμεις οποιαδήποτε συγκέντρωση ή θα κοιτούν να ξεφτιλίζετε για μια ακόμη φορά η χώρα , βορά σε περιθωριακές ελληνόφωνες μειονότητες;

Πηγή
Author: admin.user

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα