Προκαλεί η δήλωση Γιαννούλη ότι για τους νεκρούς από κορονοϊό φταίει η ΝΔ

Μοιραστειτε το

Το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη  ότι φταίει η κυβέρνηση για τους νεκρούς από κοροναϊο προκάλεσ ετην έντονη αντίδραση της ΝΔ η οποία  κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «σπεκουλάρει διαρκώς στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία».

Σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας το χθεσινό μακάβριο tweet της Αυγής, ανέφερε ότι «η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, απάντησε με ανακοίνωσή της  η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».
 

Πηγή
Author: editor03

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon – Για μια εναλλακτική Ευρώπη

Συνάντηση Λαφαζάνη με Mélenchon πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/10) το μεσημέρι...