«Προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού για το έργο “διαγραμμίσεις οδοστρωμάτων Μυκόνου”»

Μοιραστειτε το

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε σε δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό για το έργο “Διαγραμμίσεις οδοστρωμάτων Μυκόνου” με συνολικό προϋπολογισμό 124.868 ευρώ.

 

Το έργο αφορά τη διαγράμμιση των οδών με υλικά σε λευκή απόχρωση, καθώς και αντανακλαστικά γυάλινα σφαιρίδια και συναφή υλικά που απαιτούνται για την εφαρμογή του χρώματος.

 

Οι διαγραμμίσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν με στόχο τη συντήρηση-ανανέωση της υφιστάμενης διαγράμμισης, καθώς και τη δημιουργία νέας, σε οδούς εντός των ορίων του Δήμου Μυκόνου.

 

Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει αποκλειστικά από δημοτικούς πόρους.

 

Σε σχετική του δήλωση, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς, τόνισε:

 

«Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του νησιού ενόψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου, υλοποιούμε με συνέπεια ένα στοχευμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των υφιστάμενων υποδομών.

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μεριμνούμε για την καλύτερη διαγράμμιση του οδικού δικτύου με βασικό στόχο την αύξηση της ασφάλειας ως προς τη διέλευση των κινούμενων οχημάτων όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Η βελτίωση της καθημερινότητας και η καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας αποτελούν βασικές σταθερές του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής.»

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα