Προβληματισμένη η σύζυγος του σταθμάρχη – «Σοκαρισμένα τα παιδιά» λέει η μάνα των ανήλικων (video) | newsbreak

Μοιραστειτε το

Μπορεί να έριξε κάπως τους τόνους, επιμένει ωστόσο ότι τα ανήλικα παιδιά της που πλάκωσαν στο ξύλο τον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια, λένε την αλήθεια.

Η μητέρα των ανήλικων δραστών ισχυρίζεται ότι τα παιδιά της έχουν μετανιώσει για την δολοφονική επίθεση στον σταθμάρχη, ωστόσο επιμένει ότι εκείνος ευθύνεται που ξεκίνησε η φασαρία.

«Τρομοκρατήθηκαν»

Η ίδια δηλώνει ευχαριστημένη που αφέθηκαν ελεύθεροι και ότι πιστεύει τους γιους της. οι οποίοι κατέθεσαν ότι δέχτηκαν λεκτική βία από τον σταθμάρχη, ωστόσο δεν φαίνεται να επανέλαβε αυτά που δήλωνε μια ημέρα πριν, για υποτιθέμενη γροθιά του 54χρονου στον ένα της γιο. Όπως προσθέτει, τα παιδιά της είναι σοκαρισμένα και δεν τρώνε, καθώς τρομοκρατήθηκαν από την διάσταση που πήρε το θέμα.

Επιπλέον, η μητερα των δραστών δήλωσε στο Live News ότι τα παιδιά της θέλουν να συζητήσουν από κοντά με τον σταθμάρχη και ότι η οικογένειά της  θα του σταθεί όπως και όσο χρειαστεί, όμως όταν γίνει το δικαστήριο, θα παρουσιαστούν στοιχεία τα οποία θα αποδεικνύουν πως οι γιοί της δέχτηκαν λεκτική επίθεση.

Σύζυγος σταθμάρχη: «Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης»

Από πλευράς της η σύζυγος του σταθμάρχη φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένη και δεν θέλησε να πει πολλά στις κάμερες. Αφού ευχαρίστησε τους γιατρούς, την αστυνομία και τους συναδέρφους του συζύγου της, στην ερώτηση αν θα δεχτεί να συναντηθεί με τους δράστες, η ίδια αποχώρησε και δήλωσε ότι η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα