Πριν προλάβει να πάρει τη σύνταξή του, την «έκλαψε» πληρώνοντας 300 ευρώ πρόστιμο | newsbreak

Μοιραστειτε το

Η αστυνομία εξακολουθεί να εκτελεί τις εντολές που έχει λάβει για κυνηγητό μασκοφόρων, ενώ δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από πολίτες που καταγγέλλουν πλήρη αναλγησία, κυρίως σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Ακόμα ένα αντίστοιχο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κρέστενα της Ηλείας όπου αστυνομικοί του ΑΤ καθώς πραγματοποιοώντας έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, εντόπισαν έναν ηλικιωμένο έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και του επέβαλαν πρόστιμο 300 ευρώ. Ο ηλικιωμένος άνδρας που πήγε να παραλάβει την αγροτική σύνταξη των 360 ευρώ, την έχασε στην ουσία επειδή δεν είχε κατεβάσει τη μάσκα του κάτω… από τη μύτη!

Εκλιπαρούσε κλαίγοντας

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στην εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ και στο IONION FM, πολίτες οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό, ο ηλικιωμένος έβαλε τα κλάματα μπροστά στον αστυνομικό, εκλιπαρώντας τον ότι δεν θα έχει ούτε να φάει εάν αναγκαστεί να πληρώσει το πρόστιμο. Ωστόσο, ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε.

«Αυτός ο άνθρωπος δεν λυπήθηκε αυτόν τον φουκαρά. Μετά το πρόστιμο ο παππούς άρχισε να κλαίει και ο φυσικά ο κόσμος άρχισε να φωνάζει εξοργισμένος κατά των αστυνομικών. Αυτά είναι πρωτοφανή , προκλητικά και άδικα . Ζούμε σε μια κατάσταση φασισμού» δήλωσε στην εκπομπή αυτόπτης μάρτυρας.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα