«Πούλα» και «Λευτεριά»

Μοιραστειτε το

Φωτογραφία Αρχείου

INTIME

Πριν από λίγα χρόνια φωνάζατε και κρεμούσατε πανό «Τζίγκερ πούλα!» κι εκείνος πούλησε λοιπόν… (σ.σ:μήπως, λέω μήπως, νοσταλγείτε την σταθερότητα της περιόδου που είχε τ’ όνομα της οικογένειας του;… Μα, γιατί δεν απαντάτε, μια απλή ερώτηση έκανα…) 

Τώρα φωνάζετε, όπως προχθές η αντιπροσωπεία σας στα γραφεία της ΠΑΕ, «Λευτεριά στην ΠΑΕ!» ,δηλαδή ουσιαστικά «Αλαφούζε πούλα!» απαιτείτε πάλι… 

Να πουλήσει-ουν πού; Το αμερικανικό ενδιαφέρον είναι ακόμη άγνωστο αν συνιστά προοπτική ανασύστασης! Επειδή αυτό θέλει η… «τριφυλλάρα» σας, ανασύσταση, ανάκτηση της ιδιοσυγκρασίας που έχει απωλέσει πάνω από δυο δεκαετίες τώρα!

Ουσιαστικά, ας μη φοβίζουν οι λέξεις που κυριολεκτούν επανίδρυση! Η «λευτεριά» και το «πούλα, λοιπόν, που ικανοποιούν την οπαδική τρέλα, με τις παρούσες συνθήκες, είναι, όχι απλά διαιώνιση αλλά μεγιστοποίηση του προβλήματος!

Άρα το συμπέρασμα είναι πως οι λαϊκές απαιτήσεις σας για απομάκρυνση των ιδιοκτησιακών και διοικητικών κεφαλών είναι ανούσιες αιτιάσεις! Το «φύγε» που φωνάζετε συνεπάγεται κενό κι αν δεν υπάρχει – οικονομικά και οργανωτικά – αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση, είναι μόνο του μια ακόμη ανεύθυνη, έστω ανώριμη, αντίδραση σας!

Κι ας την καλλωπίζετε με την αγάπη σας για τον ξεπεσμένο στις μέρες μας Παναθηναϊκό…       

Πηγή
Author: Σπύρος Τσάμης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...