ΠΟΥ: «Τηρήστε τα μέτρα, έρχεται το εμβόλιο…»

Μοιραστειτε το

Σε δύο επίπεδα κινήθηκε το μήνυμα του περιφερειακού διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην Ευρώπη, Χανς Κλούγκε, προς τη χώρα μας.

Αφενός ο αξιωματούχος του ΠΟΥ προχώρησε σε έκκληση προς όλους να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, αφετέρου εστίασε στο πολυαναμενόμενο εμβόλιο, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα αποτελεσματικό όπλο κατά της πανδημίας.

Είναι ζωτικής σημασίας όλοι μας να τηρήσουμε τα μέτρα, να αποφύγουμε το πλήθος, τη στενή επαφή και τους κλειστούς χώρους, σημείωσε ο Χανς Κλούγκε, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική αποστασιοποίηση, είπε μεταξύ άλλων ο Κλούγκε, προσθέτοντας ότι είναι μία πρόκληση που μπορούμε να ξεπεράσουμε αν κάνουμε τις καλύτερες επιλογές.

Αναφερόμενος στον εμβολιασμό δήλωσε ότι αποτελεί ένα κομμάτι της λύσης και παρότρυνε τους πολίτες να αναζητήσουν αξιόπιστες πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΟΥ έχει αναφέρει πολάκις ότι το εμβόλιο δεν αποτελεί πανάκεια, καθώς θα περάσουν ακόμα αρκετοί δύσκολοι μήνες μέχρι να υπάρξει ανοσία στον πληθυσμό των χωρών που έχουν πληγεί. 

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...