Ποτσετίνο: Τεράστιος παίκτης ο Μπαπέ

Μοιραστειτε το

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο κρατά χαμηλούς τους τόνους στην ομάδα του, παρά το θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν (4-1) στη Βαρκελώνη επί της Μπαρτσελόνα, που σημαίνει σχεδόν βέβαιη πρόκριση για τη γαλλική ομάδα στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Κάναμε μια καλή εμφάνιση, αλλά ξέρουμε ότι για την πρόκριση πρέπει να παίξουμε 180 λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, μας δίνει αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Είμαι ικανοποιημένος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Την Κυριακή είναι ο αγώνας με τη Μονακό, τώρα εστιάζουμε σε αυτόν τον αγώνα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να βρούμε τη σωστή ταυτότητα».

Ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε, όπως ήταν φυσικό, για τον Κιλιάν Μπαπέ, που έκανε χατ-τρικ μέσα στο «Καμπ Νου». 

«Δεν νομίζω ότι κάποιος τον ανακάλυψε τώρα. Ο Μπαπέ είναι στην κορυφή, είναι ένας τεράστιος παίκτης, είναι πολύ χαρούμενος. Οι μεγάλοι παίκτες δημιουργούν ιστορία παιχνίδι με το παιχνίδι. Τώρα με το χατ-τρικ απέναντι στη Μπαρτσελόνα θα είναι στο προσκήνιο, πρωταγωνιστής», είπε.

Και πρόσθεσε: «Χωρίς αμφιβολία είναι κορυφαίος παίκτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτόν. Ήταν ήρεμος πριν από τον αγώνα. Με ρώτησε πόσες φορές είχα νικήσει στο “Καμπ Νου”. Του απάντησα “μία, με την Εσπανιόλ”. Μου είπε ότι θα νικήσουμε για δεύτερη φορά. Και στο τέλος του αγώνα, ήρθε και μου είπε, “να η δεύτερη νίκη”».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Μέγας ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Conference League

Το πληρέστερο portal ψυχαγωγίας. Σινεμά, Θέατρο, Γεύση, Citylife, Εικαστικά,...

Άσκηση: Πόσος χρόνος αρκεί για να βελτιώσει τη μνήμη

Η άσκηση δεν αποτελεί σύμμαχο μόνο της σωματικής υγείας,...

Τι να κάνετε αν σας πιάσει διάρροια

Σε όλους μας μπορεί να συμβεί να αισθανθούμε εκείνη...