Ποιο κανάλι θα μεταδώσει το ΠΑΟΚ-Γρανάδα

Μοιραστειτε το

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει απόψε (19:55) τον επίλογο στην ευρωπαϊκή του πορεία κόντρα στη Γρανάδα στην Τούμπα και θέλει να ολοκληρώσει με νίκη το ταξίδι του για το πρεστίζ και το γόητρο, αλλά και για να μαζέψει βαθμούς για τις κληρώσεις ενόψει της νέας σεζόν. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 3 HD.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει το μυαλό του στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (13/12, 19:30) με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και γι’ αυτό τον λόγο ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

Ωστόσο, παρότι είναι αδιάφορο το ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Europa League με την ισπανική ομάδα, θέλει τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με νέο «αίμα» στη σύνθεσή τους, αφού φανέλα βασικού θα πάρει ο Λύρατζης και ο 17χρονος Κωνσταντέλιας.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, στην εστία θα είναι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Ουαγκέ, Βαρέλα, Κρέσπο, Λύρατζης.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Εσίτι και Νινούα, στα πλάγια της μεσαίας γραμμής οι Μουργκ και Κωνσταντέλιας, ενώ ο Ελ Καντουρί θα είναι πίσω από τον Τσόλακ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Εκτός από τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με τους Ισπανούς είναι ο τιμωρημένος Γιαννούλης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Ροντρίγκο, Περέιρα, Βιεϊρίνια, Μιχάι και Μπίσεσβαρ.

Η Γρανάδα, από τη μεριά της, θα ξεκινήσει με τους Ρουί Σίλβα, Ντομίνγκος, Χερμάν, Μίγια, Νέβα, Ερέρα, Γκοναλόν, Πουέρτας, Κένεντι, Ματσίς και Σουάρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπίτον από τη Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΦάρλαν και Μέλβανι και τέταρτο τον Μάνρο.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον όμιλο του ΠΑΟΚ:

ΠΑΟΚ-Γρανάδα 19:55

Αϊντχόφεν-Ομόνοια 19:55

Η βαθμολογία:

Γρανάδα 10

Αϊντχόφεν 9

ΠΑΟΚ 5

Ομόνοια 4

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...