Ποιες γυναίκες θέλουν να απολαύσουν σε ερωτική ταινία οι Ελληνίδες πορνοστάρ  | newsbreak

Μοιραστειτε το

Τους… ανομολόγητους πόθους των Ελληνίδων εν μέσω καραντίνας κατέγραψε η έρευνα της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών Sirina, με τα αποτελέσματα να εκπλήσσουν, αφού δεν κυριάρχησαν τόσο τα γνωστά sex symbols της εγχώριας showbiz, αλλά πρόσωπα… υπεράνω πάσης υποψίας!

Σύμφωνα με την Espresso τα στοιχεία της έρευνας προέκυψαν από τα δεδομένα που καταγράφηκαν στο site της εταιρίας sirinaclub.com, αλλά και από τις απαντήσεις που έδωσαν σε σχετικά ερωτηματολόγια οι γνωστές πορνοστάρ που πρωταγωνιστούν στις ταινίες. Οπως προκύπτει, προτιμούν να κάνουν οικογένεια με τον Νίκο Χαρδαλιά, αλλά να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια αισθησιακή ταινία με τον Τάσο Νούσια και τον Αντώνη Κανάκη! Εκπληξη προκαλεί το «πλασάρισμα» στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας δελτίων ειδήσεων του Mega Κατερίνας Παναγοπούλου, την οποία οι πορνοστάρ που ερωτήθηκαν θα ήθελαν να δουν σε μια ερωτική ταινία!

Συντριπτική πλειονότητα οι παντρεμένες

Ας πάρουμε όμως τα αποτελέσματα της έρευνας από την αρχή και ας ξεδιπλώσουμε τα δεδομένα που καταγράφηκαν στην ιστοσελίδα της Sirina για το τι είδαν, ποιες ώρες και από ποια περιοχή περισσότερο οι Ελληνίδες κατά τη διάρκεια του πολύμηνου lockdown. Ο αριθμός «ζαλίζει», καθώς κατά τη διάρκεια της καραντίνας επισκέφθηκαν το site για να… χαλαρώσουν 341.000 γυναίκες! Από αυτές, η συντριπτική πλειονότητα (συγκεκριμένα το 73%!) είναι παντρεμένες, οι οποίες όμως φαίνεται ότι προσπαθούν να εμπλουτίζουν το «ρεπερτόριό» τους με όσα βλέπουν! Οσο για τις ώρες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα, το διάστημα αιχμής της επισκεψιμότητας των Ελληνίδων είναι 10 με 12 το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει αναγκαστικά ότι επιλέγουν αυτή την ώρα, ίσως γιατί λείπει από το σπίτι ο σύζυγος…

Στις προτιμήσεις τους βρίσκονται κατά σειρά οι Ελληνίδες πορνοστάρ σε ποσοστό 30%, οι celebrities με 25%, ακολουθούν οι ταινίες με σενάριο ρόλων με 20%, οι… πολυμελείς συνευρέσεις και τα τρίο σε ποσοστό 14% και την πεντάδα κλείνουν οι λεσβιακές επαφές. Τα πρωτεία επισκεψιμότητας κατέχουν κατά σειρά Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και ακολουθούν Κρήτη, Λάρισα, Βόλος και Καλαμάτα.

Ποιες θέλουν να δουν σε ταινία και με ποιους να κάνουν οικογένεια

Εντυπωσιακά στοιχεία, όμως, έδωσαν και οι Ελληνίδες πορνοστάρ, όταν ρωτήθηκαν ποια γυναίκα θα ήθελαν να δουν σε ταινία και απάντησαν κατά σειρά: Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παναγοπούλου, Κάτια Ταραμπάνκο, Ζωή Δημητράκου, Ιωάννα Τούνη, Λίλα Κουντουριώτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Κατερίνα Στικούδη, Σοφία Χαρμαντά, Τόνια Σωτηροπούλου.

Οι ίδιες «καυτές» πρωταγωνίστριες ρωτήθηκαν και με ποιον θα ήθελαν να κάνουν οικογένεια. Οι πρώτοι 10 σε προτιμήσεις ήταν οι Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Γιάννης Πλούταρχος, Αποστόλης Τότσικας, Γιώργος Λιανός, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Κανάκης, Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος), Σπύρος Παπαδόπουλος.

Πηγή
Author: Ch-newsroom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα