Ότι καλύτερο μπορείς να φας για την υγεία σου.
Ήταν η καθημερινή λιχουδιά προγόνων μας, των αρχαίων Ελλήνων, καθώς συχνά τα απολάμβαναν ως επιδόρπιο, τα λεγόμενα και “τραγήματα”.
Μέχρι σήμερα συνεχίζουμε να τα λατρεύουμε, καθώς αποξηραμένα στον ήλιο, γεμισμένα με ξηρούς καρπούς, βρασμένα σε ελαφρύ σιρόπι με μέλι, αλλά και στο φαγητό ή τις σαλάτες, είναι ένας πραγματικός θησαυρός για το σώμα και το μυαλό.
Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr
Πηγή
Author: