Πλαστικός χειρουργός του Μπέβερλι Χιλς πέθανε από κορωνοϊό, έχοντας κολλήσει από πελάτισσα που έβηξε πάνω του! | newsbreak

Μοιραστειτε το

Από επιπλοκές σχετικές με το νέο κορωνοϊό πέθανε ένας από τους κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς του Μπέβερλι Χιλς, έχοντας κολλήσει από πελάτισσά του!  

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ, ο 50χρονος Δρ. Πέιμαν Σιμόνι είχε την ατυχία η εν λόγω πελάτισσά του να βήξει πάνω του την ώρα που της έκανε επέμβαση στα  χείλη, κάτι που σημαίνει πως εκείνη δεν γινόταν να φοράει μάσκα. Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι εκείνος φορούσε, δεν στάθηκε, ως φαίνεται, αρκετό, για να τη γλιτώσει, καθώς η γυναίκα, αν και είχε συμπληρώσει ένα ερωτηματολόγιο για τον κορωνοϊό και η θερμοκρασία της είχε ελεγχθεί, δεν είχε κάνει τεστ, όπως αναφέρει το TMZ.

Λίγες ημέρες αργότερα, επικοινώνησε, πάντως, με το ιατρείο του Σιμόνι για να αναφέρει ότι βρέθηκε θετική στον ιό, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο άτυχος χειρουργός μπήκε σε καραντίνα, αλλά χρειάστηκε, στη συνέχεια, όχι μόνο να νοσηλευτεί, αλλά και να διασωληνωθεί, διότι εμφάνισε αρκετά συμπτώματα, ανάμεσά τους και δύσπνοια.

Ήταν απολύτως υγιής

Πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρουν πως ο Σιμόνι μπήκε σε κώμα, και, τελικά, πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία την περασμένη Παρασκευή. «Το σοκ είναι ότι ήταν απολύτως υγιής», δήλωσε οικογενειακή φίλη του γιατρού στο κανάλι KCAL. «Είναι γιατρός, τον πήρα τηλέφωνο όταν είχα κορωνοϊό. Μου έδινε οδηγίες για το τι να κάνω», συμπλήρωσε η ίδια.

Πηγή
Author: Χάρης Π.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα