Πλήρης στήριξη Ν.Δ. σε Μπογδάνο, αλλά λέξη για την ταμπακέρα

Μοιραστειτε το

EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Απόλυτη είναι η κάλυψη της Νέας Δημοκρατίας προς τον βουλευτή του κόμματος, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, με αφορμή τις αποκαλύψεις από την «Εφημερίδα των Συντακτών» για εισροή κρατικής διαφήμισης στο site meaculpa.gr της συζύγου του, την ώρα που η κυβέρνηση έχει «παγώσει» τα μέτρα ενίσχυσης του Τύπου.

Σύμφωνα με το κυβερνών κόμμα, «δεν υπάρχει καμία σκιά» όσον αφορά τη λειτουργία της ιστοσελίδας, υποστηρίζει ότι οι καταγγελίες δεν αποτελούν παρά λάσπη η οποία προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο όπως λέει «καθιστά υπεύθυνο για την ασφάλεια» του βουλευτή.

Ωστόσο αποφεύγει να απαντήσει για το γεγονός ότι σύμφωνα με το βουλευτικό ασυμβίβαστο απαγορεύεται να σχετίζονται οι βουλευτές ως ιδιοκτήτες, μέτοχοι ή ως διευθυντικά στελέχη με επιχειρήσεις που αναλαμβάνουν οποιεσδήποτε μελέτες ή έργα του Δημοσίου ή με επιχειρήσεις που κατέχουν ή διαχειρίζονται ραδιοτηλεοπτικά μέσα ή εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

Το σχόλιο από τη Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής:
 
«Ενώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο.

»Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα.

»Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».

Να σημειωθεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά το ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών», είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία ζητά απαντήσεις από τον κ. Μπογδάνο, για «το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος και οργανισμούς, που έχει λάβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, καθώς και τον χρόνο οι οποίες αυτές έγιναν, κατά το διάστημα της βουλευτικής θητείας του».

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Η δική μου αποτίμηση των χθεσινών εκλογών

Οι σχεδόν 215.000 πολίτες που συμμετείχαμε χτες στις εκλογές...

Μας ξαγρυπνά το όνειρο

Η ζωή μας είναι γεμάτη από όνειρα, όνειρα που...

Συλλήψεις υπουργών στον Νίγηρα, εκκενώνουν Γάλλοι και Ιταλοί

Ραγδαίες εξελίξεις μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα στον Νίγηρα, που...

Απίστευτη αναλγησία από την μνημονιακότερη Κυβέρνηση …

Τους τελευταίους μήνες αυτή η υποταγμένη, μνημονιακότερη  κυβέρνηση των...