Πλήρης στήριξη Δένδια σε Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Μοιραστειτε το

Την απόλυτη και καθαρή στήριξη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με αφορμή το θέμα των υποκλοπών.

Με αφορμή το θέμα των υποκλοπών που έχει προκύψει, ο κ. Δένδιας τόνισε τη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημαίνοντας πως η συγκεκριμένη σχέση έχει παράξει απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής.

Όπως είπε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας, η δέσμευση του πρωθυπουργού για άπλετο φως στο θέμα των υποκλοπών, το καλύπτει απολύτως.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Νίκου Δένδια:

«Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ.

Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος

Πίσω στην φυλακή ο Τσοχατζόπουλος για την υπόθεση του "μαύρου...

Ελληνοτουρκικός διάλογος με σφραγίδα Μέρκελ – «Παράθυρο ευκαιρίας» βλέπει ο Μητσοτάκης

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε πιο κοντά στην επανέναρξη των...

Κύπρος: Στην Αθήνα αύριο η πρόεδρος της κυπριακής Βουλής και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου

Διαδοχικές συναντήσεις της προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου με...