Πηνελόπη Πλάκα: Γάμος ούτε για… πλάκα – Συζεί με τον σύντροφό της

Μοιραστειτε το

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

H πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», Πηνελόπη Πλάκα, ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της Θοδωρή Δεδούση. Η όμορφη ηθοποιός από τη Θεσσαλονίκη, που φέτος θα κλείσει τα 30, αποφεύγει τις δημόσιες τοποθετήσεις για την προσωπική της ζωή, ωστόσο στο στενό της περιβάλλον έχει ήδη εκφραστεί περί γάμου και επισημοποίησης: «Προς το παρόν, είναι κάτι που δεν σκέφτομαι. Είμαστε καλά, αλλά ακόμη δεν έχουμε κάτι τέτοιο στα πλάνα μας», λέει η Πηνελόπη, η οποία συγκατοικεί με τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκίνησης, καθώς διευθύνει την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που ανήκει στην οικογένειά του με έδρα το Μαρκόπουλο Αττικής. Κάθετη παραμένει στο θέμα του γάμου η Πηνελόπη Πλάκα, η οποία τοποθετήθηκε στο φιλικό της περιβάλλον για όλα όσα ακούγονται περί επισημοποίησης της σχέσης της με τον επιχειρηματία Θοδωρή Δεδούση.

Η Π. Πλάκα απολαμβάνει τη σχέση της, αλλά επιλέγει να μη δημοσιοποιεί όσα αφορούν την κοινή της ζωή με τον Θ. Δεδούση, ενώ και στα social media είναι πολύ φειδωλή. Από τις λίγες δημοσιεύσεις ήταν το post της Πρωτοχρονιάς στον λογαριασμό της στο Instagram, που έδειχνε το χέρι του αγαπημένου της, όταν και ευχήθηκε σε πρώτο πληθυντικό. Η σχέση τους έγινε γνωστή στις αρχές του 2019 και πλέον μετρούν πάνω από δύο χρόνια μαζί.

Προς το παρόν, το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητά του κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας σύντροφος της Πηνελόπης είναι πολύ τυχερός, αφού η όμορφη ηθοποιός είναι μια πολύ καλή μαγείρισσα. «Μαγειρεύω πολύ καλά. Το φαγητό είναι γνώση και φαντασία, ενώ απαιτεί εξυπνάδα. Εκείνη που με έμαθε να μαγειρεύω από έξι ετών ήταν η γιαγιά μου, φοβερή μαγείρισσα, με ρίζες από την Κωνσταντινούπολη», έχει δηλώσει η ίδια.

Πηγή
Author:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σχετικα Αρθρα

Βόρεια Κορέα: Φόβοι για 200 νεκρούς από την κατάρρευση σήραγγας μετά την τελευταία πυρηνική δοκιμή

Μια σήραγγα στην περιοχή πυρηνικών δοκιμών της Βόρειας Κορέας...

Τραγωδία στην Καβάλα: Νεκρός 46χρονος από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ένας 46χρονος άνδρας στη...

Έτοιμη για διαπραγμάτευση η Ιταλική κυβέρνηση μετά το δημοψήφισμα σε Βένετο και Λομβαρδία

«Έτοιμη να ξεκινήσει διαπραγμάτευση», δηλώνει η κυβέρνηση της Ρώμης,...

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Εφικτή μια βιώσιμη ειρηνευτική συμφωνία, λένε οι ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Αισιόδοξοι πως είναι εφικτή η σύναψη μιας βιώσιμης ειρηνευτικής...